Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Απαντάει για πρώτη φορά για το τέλος της «Μουρμούρας»

Χαλαρός ο πρωταγωνιστής απέναντι στις φήμες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που θέλουν την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», να μην συνεχίζεται από την επόμενη σεζόν, μετά από 11 χρόνια επιτυχίας. Ο πρωταγωνιστής πάντως εμφανίστηκε χαλαρός και easy rider, χωρίς να επιβεβαιώνει ότι τους έχει μεταφερθεί τέτοια πρόθεση από το κανάλι.

«Επειδή όλα πηγαίνουν καλά στην “Μουρμούρα” νομίζω ότι θα δούμε και 12η και 15η σεζόν. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για να συμπληρώσει: «Στόχος πλέον για εμένα είναι να φτάσουμε 20ή σεζόν. Δεν νομίζω να θέλει το κανάλι να ξεκουράσει το πρότζεκτ. Εγώ θέλω σαν τρελός να συνεχιστεί. Δεν μας έχουν ενημερώσει για κάτι περισσότερο ωστόσο, αυτή είναι η θέλησή μας που σας λέω. Όλοι το θέλουμε να συνεχιστεί και ας ελπίσουμε ότι θα γίνει πράξη».

Δείτε το απόσπασμα:

Τι ανέφεραν τα δημοσιεύματα στα οποία απάντησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου το κανάλι συζητάει κατά πόσο πρέπει να συνεχίζει και για 12η χρονιά η σειρά ή να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση φαίνεται να έχει ο Σασμός, ο Παράδεισος των κυριών και Το προξενιό της Ιουλίας. Αν αυτές οι 3 σειρές δεν συνεχίσουν, η Μουρμούρα δεν θα σταματήσει, καθώς ο Alpha θέλει να κρατήσει τουλάχιστον ένα από τα δυνατά χαρτιά του.

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» φέτος προβάλλεται για 11η χρονιά. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά ζευγάρια από την πρώτη σεζόν, ωστόσο, παραμένει σταθερά σε πολύ ικανοποιητικά ποσοστά και στις πρώτες θέσεις του τηλεοπτικού κοινού.