Εύη Δαέλη για Γιάννη Μπέζο: «Είναι ο μόνος που το κάνει αυτό...» - Όλα όσα αποκάλυψε για την συνεργασία τους

«Είναι ικανός να πάρει ένα χιλιάρικο τον μήνα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για την συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο μίλησε η Εύη Δαέλη στην διαδικτυακή εκπομπή του Κώστα Μαλιάτση. Η γνωστή ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στην σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί", προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον τηλεοπτικό "πατριό" της.

Η ηθοποιός στο παρελθόν, είχε αναφερθεί ξανά σε συνέντευξή της για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι την ενοχλεί όταν την φωνάζουν ακόμη "Φίφη" ωστόσο όπως δήλωσε ο ρόλος αυτός δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στην καριέρα της (δείτε εδώ).

Η αποκάλυψη της Εύης Δαέλη για την συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο

«Οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί τις περισσότερες φορές λένε ότι θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν αλλά δεν το κάνουν οι περισσότεροι...Συνήθως παίρνουν το μεγαλύτερο budget όλων μας. Ο μόνος που δεν το κάνει αυτό είναι ο Γιάννης Μπέζος. Ο Μπέζος είναι ικανός να πάρει ένα χιλιάρικο τον μήνα για να μπορούν όλοι και οι μικροί ηθοποιοί, να πληρωθούν καλά. Είναι ο μόνος που έχω συνεργαστεί και το κάνει αυτό» ανέφερε η Εύη Δαέλη.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 22/2.

Έτσι είναι σήμερα ο Θανάσης από το Ευτυχισμένοι Μαζί

Μια τελείως διαφορετική ζωή έχει σήμερα ο Θανάσης από το Ευτυχισμένοι μαζί, ο οποίος ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια έχει χαθεί από τον χώρο της τηλεόρασης. Ο Άρης Τσάπης ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ρόλους στην κωμωδία του MEGA και παρόλο που η σειρά προβλήθηκε το 2009, μέχρι και σήμερα έχουν μείνει μερικές από τις ατάκες του στη σειρά.

Ο ίδιος πλέον όμως είναι σύζυγος της αγαπημένης του, Ειρήνης, αλλά και μπαμπάς του ενός έτους παιδιού τους. Ο Άρης έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και φαίνεται πως πράγματι είναι «Ευτυχισμένοι Μαζί».