Έμιλυ Κολιανδρή: «Ανακάλυψε τη σχέση μας πριν το πούμε σε κανέναν, μεγάλη ανακατώστρα...»

Στη συνέχεια έγινε και κουμπάρα τους!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έμιλυ Κολιανδρή: «Ανακάλυψε τη σχέση μας πριν το πούμε σε κανέναν, μεγάλη ανακατώστρα...»

Συνέντευξη στο Στούντιο 4 παραχώρησε η Έμιλυ Κολιανδρή το απόγευμα της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου. Μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια της σειράς Ηλέκτρα στην ΕΡΤ, μίλησε για την πρώτη περίοδο που είχε σχέση με τον Χρήστο Λούλη, καθώς και για την ηθοποιό που τους... τσάκωσε πριν ακόμα το ανακοινώσουν στον κόσμο. Όπως αποκάλυψε βέβαια, έγινε και κουμπάρα τους στη συνέχεια, αφού βάφτισε ένα από τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει!

Η Έμιλυ Κολιανδρή δήλωσε αρχικά πως έχει φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο: «Στην... προ παιδιών ζωή, βγαίναμε μετά την παράσταση, έχουμε κρατήσει επαφές, μέσα στα χρόνια έχουμε γίνει οικογένεια με πολλούς από αυτούς, μας έχουν βαφτίσει τα παιδιά και μας έχουν παντρέψει. Κουμπάροι μας είναι ο Νίκος Καραθάνος, η Ελένη Κοκκίδου, που έχει βαφτίσει τον γιο μας, τον Αλέξανδρο, και ο Χρήστος Παπαδόπουλος που είναι χορογράφος και είμαστε από μικροί μαζί, γι' αυτό έχω μεγάλο καμάρι.

Έμιλυ Κολιανδρή: «Η Ελένη Κοκκίδου ήταν μεγάλη γάτα»

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Η Ελένη Κοκκίδου είχε ανακαλύψει ότι έχουμε σχέση πριν το πούμε σε κανέναν, μεγάλη ανακατώστρα. Ήμασταν στις ίδιες πρόβες και ήταν μεγάλη γάτα. Τελικά έγινε νονά ενός παιδιού μας».

Δείτε επίσης: Έμιλυ Κολιανδρή: «Γνώρισα τον Χρήστο Λούλη στα 22 μου, δεν κατάλαβα πώς πέρασε μία ζωή»

Η πρωταγωνίστρια στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη ζωή «μετά παιδιών», όπου δήλωσε τυχερή καθώς κάνουν παρέα με τους γονείς των φίλων τους: «Έχουμε ευτυχίσει, γιατί μεγαλώνοντας με τα παιδιά κάνουμε παρέα με τους γονείς των φίλων τους, αλλά τυχαίνει να είναι και άνθρωποι που μας ταιριάζουν. Είμαστε 6-7 οικογένειες που κάνουμε πολύ καλή παρέα, πάμε μαζί τριήμερα... Δεν είναι αυτονόητο ότι θα συμβεί αυτό. Έχω φίλες που πάνε στα πάρτυ και είναι με το κινητό, γιατί δεν θέλουν να μιλήσουν στις άλλες μαμάδες».