Άγγελος Πυριόχος: «Ήμουν στην πρεμιέρα και νόμιζα ότι ήμουν στην κηδεία του πατέρα μου και μου έδιναν συλλυπητήρια»

Συγκινημένος ο δημοσιογράφος, και η Φαίη Σκορδά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άγγελος Πυριόχος: «Ήμουν στην πρεμιέρα και νόμιζα ότι ήμουν στην κηδεία του πατέρα μου και μου έδιναν συλλυπητήρια»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Φαίη Σκορδά σήμερα στην εκπομπή Fay’s Time, όταν «εισέβαλε» στο πλατό ο παλιός της συνεργάτης, και πλέον αγαπημένος φίλος, Άγγελος Πυριόχος. Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στη νέα ζωή που έχει ξεκινήσει στη Ζάκυνθο, στην επιστροφή του στο θέατρο, καθώς ανεβάζει νέα παράσταση μεθαύριο (24/2), καθώς και για μία πολύ δυνατή στιγμή στη ζωή του, όταν έχασε τον πατέρα του.

«Στη Ζάκυνθο δεν έχω τι να κάνω, πόσο κήπο; Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Όταν έχει ταινίες της προκοπής, ο κινηματογράφος μου πάει καλά, να 'ναι καλά ο Λάνθιμος, που ήρθαν να τον δουν οι Ζακυνθινοί. Τι να γυρίσω εγώ, ταινία; Όσο είναι η μάνα μου καλά, δεν γυρνάω. Για τους γονείς μου πήγα στη Ζάκυνθο, ηρέμησα», είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

Για να συμπληρώσει: «Κι εκεί έχω χιλιάδες προβλήματα, παρόλα αυτά και μόνο που ξυπνάω και βλέπω τη θάλασσα, τα καράβια που περνάνε, τα λουλούδια, τη μητέρα μου, τους φίλους μου... Τι άλλο θες; Ηρεμείς. Στην Αθήνα έπρεπε να δουλεύεις 18 ώρες το λιγότερο και να ηρεμείς στις υπόλοιπες 6».

Δείτε επίσης: Fay's Time: «Τι μου κάνατε τώρα!» - Έμεινε με το στόμα ανοιχτό η Σκορδά με τον άντρα που μπήκε στο πλατό! Δεν το άφηνε από την αγκαλιά της

Η αναφορά του Άγγελου Πυριόχου στην απώλεια του πατέρα του

Στη συνέχεια, συζητώντας την απώλεια της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, μίλησε για την απώλεια του δικού του πατέρα: «Η ζωή συνεχίζεται, ο πόνος δεν φεύγει. Λένε για κάποιους ηθοποιούς ότι έχασαν πατέρα και αδερφό, και πήγαν να παίξουν, αλλά ο πόνος δεν πρόκειται να φύγει από μέσα σου. Το έχω ζήσει κι εγώ με τον δικό μου τον πατέρα, ο πόνος μένει, γλυκαίνει σιγά-σιγά με την πορεία των χρόνων και δεν φεύγει ποτέ. Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου, είναι πολλές φορές που γυρίζω, και λέω "Εδώ είσαι;"».

Και κατέληξε: «Εμένα πέθανε ο πατέρας μου την ώρα που δίναμε συνέντευξη Τύπου για την παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε". Κι έφυγα σαν τρελός, πήγα στο νησί, έγινε η κηδεία και γύρισα για την πρεμιέρα. Ήμουν στην πρεμιέρα, και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία και μου έδιναν συλλυπητήρια. Έτσι είναι η ζωή, σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο δυνατός είσαι».