Γιάννης Νιάρρος - Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Έχουν σχέση 12 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θέατρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τους έχουμε γνωρίσει μέσα από ρόλους στο θέατρο και στην τηλεόραση, λίγοι γνώριζαν ωστόσο ότι στη ζωή τους έχουν έναν εξίσου όμορφο ρόλο να συντροφεύουν ο ένας τον άλλον. Ο Γιάννης Νιάρρος και η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου είναι δύο νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί, που αποτελούν παράλληλα ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και συνεργάζονται τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Μαζί στη ζωή και στην Τέχνη, η Χαρά και ο Γιάννης τα τελευταία 12 χρόνια, πάντως έχουν επιλέξει (και έχουν καταφέρει) να προστατεύσουν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα, γι' αυτό και μέχρι σήμερα κανείς δεν γνώριζε την ευτυχία που ζουν μόλις κλείνουν τα φώτα.

Γιάννης Νιάρρος Χαρά-Μάτα Γιαννάτου
Το ζευγάρι με την Μαρία Ναυπλιώτου και τον Δημήτρη Μοθωναίο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συγκάτοικοι στην Τέχνη και στην... Κυψέλη ο Γιάννης Νιάρρος και η Χαρά Μάτα Γιαννάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Realnews, μοιράζονται το σπίτι τους στην Κυψέλη με τη σκυλίτσα τους Ζουλού, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με φίλους, ενώ αγαπημένη τους κοινή δραστηριότητα είναι το μαγείρεμα. Επιπλέον, συνεργάζονται στο θέατρο, στην παράσταση «ΝΥΞ, Λος ιστορίας περίεργας» που ανεβαίνει στο θέατρο «Σημείο» με τον Γιάννη Νιάρρο σε ρόλο σκηνοθέτη. Όπως έχει δηλώσει η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, η συνεργασία στην Τέχνη εξαρτάται από το κάθε ζευγάρι, και για εκείνη δεν αποτελεί πρόβλημα, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζονται από τη δραματική σχολή.

Γιάννης Νιάρρος Χαρά-Μάτα Γιαννάτου
Το ζευγάρι με τους Άγγελο Τριανταφύλλου, Νίκο Καραθάνο και Μάριο Σαραντίδη ενδιάμεσα

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Παράλληλα έχουν συναντηθεί και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Brando with a glass eye» του Αντώνη Τσώνη, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Slamdance Festival στη Γιούτα. Ο Γιάννης Νιάρρος πρωταγωνιστεί στην ταινία ως ένας wannabe ηθοποιός, πάντως ήδη έχει κερδίσει κριτικούς και κοινό με τις ερμηνείες του. Το 2018 τιμήθηκε για την ερμηνεία του στην παράσταση «Στέλλα, κοιμήσου» με το βραβείο Δημήτρης Χορν και το 2019 με βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου του Αθηνοράματος για την ερμηνεία του στην παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα».

Η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου έχει ήδη καθιερωθεί με σημαντικούς ρόλους στον κινηματογράφο και το θέατρο, και στις τηλεοπτικές επιτυχίες «Κόκκινο ποτάμι» και «Σκοτεινή θάλασσα». Είναι κόρη του Νίκου Γιαννάτου, μπασίστα των Πυξ Λαξ, και εγγονή του ηθοποιού Χάραλντ Λάιπνιτς -από την πλευρά της μητέρα της που είναι Γερμανή, αλλά λάτρεψε την Ελλάδα.

Γιάννης Νιάρρος Χαρά-Μάτα Γιαννάτου
Στην επίσημη προβολή της ταινίας «Νοτιάς» με την Μελισσάνθη Μαχούτ και την Μαρία Καλλιμάνη αριστέρα και δεξιά αντίστοιχα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency