Ελένη Χατζίδου: Επέστρεψε στο σπίτι η μικρή Μελίνα - Τα παιχνίδια με την κόρη της μετά την περιπέτεια της υγείας της

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Στο σπίτι της πλέον έχει επιστρέψει η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, Μελίτα, η οποία μεταφέρθηκε πριν από μερικές ημέρες στο νοσοκομείο λόγω πνευμονίας, όπου έμεινε περίπου τρεις μέρες.

Ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 22/2 η Ελένη Χατζίδου μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως πλέον έχει γυρίσει στο σπίτι τους αλλά δεν μπορεί να επιστρέψει στο κανονικό της πρόγραμμα ακόμα, διότι πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της στο σπίτι

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσίευσε ξανά στον λογαγιασμό της, ένα βίντεο, από το σπίτι της, οπου μαζί με την μικρή Μελίνα, παίζουν παιχνίδια. Η Ελένη Χατζίδου φαίνεται αρεκτά ανακουφισμένη αφού η περιπέτεια τους τελείωσε.

Το βίντεο του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη του

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε πριν από λίγο καιρό και ο Ετεοκλής Παύλου. Μοιράστηκε την στιγμή όπου έδειξε για πρώτη φορά το πόδι του χωρίς το πρόσθετο μέλος στην κορούλα του. Η στιγμή προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την αντίδραση της. Η κόρη του που έχει αποκτήσει με την Ελένη Χατζίδου, προσπάθησε να τον γιατρέψει, ενώ έκανε πολλές ερωτήσεις σχετικά. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να της δείξει πως δεν είναι κάτι κρυφό ή κάτι που κρατάει μυστικό.

«Στην κορη μου μιλούσα παντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω,της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ηθελε να μάθει.

Τώρα για πρωτη φορα μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ. Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι ειναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω.

Το είδε,το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά-αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία-και χαίρομαι πολύ που η μαμα μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολυ ξεχωριστή, συγκινητική,γλυκιά και όμορφη κουβέντα που εκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει,να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της....», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του.