Κωνσταντίνος Βασάλος για Ελεονώρα Μελέτη: «Με έχει στεναχωρήσει πολλές φορές! Είχε πει...» - «Γιατί βρε αγάπη μου; Δική σου είναι η εκπομπή;»

«Το παίρνω πίσω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος για Ελεονώρα Μελέτη: «Με έχει στεναχωρήσει πολλές φορές! Είχε πει...» - «Γιατί βρε αγάπη μου; Δική σου είναι η εκπομπή;»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στο νέο βίντεο της στήλης του στο κανάλι του Raw House στο Youtube, σχολίασε πολλά από τα πρόσωπα της τηλεόρασης, τους παρουσιαστές συγκεκριμένα, χωρίς να αφήνει απέξω την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, λοιπόν, εξέφρασε την πικρία του για ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, όπου η παρουσιάστρια είχε κάνει κάποια αιχμηρά σχόλια.

Το παράπονο του Κωνσταντίνου Βασάλου για την Ελεονώρα Μελέτη και η απάντησή της

«Η Ελεονώρα Μελέτη δε ξέρω, με έχει στεναχωρήσει πολλές φορές. Έκανε το Πανόραμα το 2017, είχα πάει καλεσμένος 2-3 φορές, είχα περάσει πολύ ωραία και είχα γελάσει. Είναι ο λόγος που με πήραν την επόμενη χρονιά στην εκπομπή στο ΣΚΑΙ. Οπότε δε μπορώ να της κρατήσω και κακία. Είχε πει για ένα βίντεο που είχαμε κάνει με τον Φίλιππο Ιωάννου ότι δεν θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα στην τηλεόραση. Ποια τηλεόραση; Αφού στο youtube τα είπα! Μη τα παίξεις άμα δεν θες να τα βλέπεις στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό με στεναχώρησε...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος (δείτε εδώ σε τι αναφέρεται), με την Ελεονώρα Μελέτη να του απαντά μετά την προβολή του αποσπάσματος:

«Γιατί βρε αγάπη μου σε στεναχώρησα; Δική σου ήταν η εκπομπή; Του Fipster δεν ήταν; Δεν θυμάμαι και τι ήταν, αλλά δεν θα είχα βάλει με τον Κωνσταντίνο ο οποίος έχει πολύ πλάκα και πολύ χιούμορ και όντως είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία στο Πανόραμα. Αλλά να μην πω την άποψή μου για ένα προϊόν είτε είναι στο youtube ή στην τηλεόραση; Δεν μου άρεσε το αντικείμενο που συζητούσαν. Νομίζω ήταν κάτι για το σεξ. Δεν θα έπρεπε να στεναχωρηθεί. Και για τον Κωνσταντάρα είχα πει ότι δεν μου άρεσαν αυτά που έλεγε για τα σεξουαλικά στο podcast».

Και αφού εξήγησε πως όταν τον είχε γνωρίσει τον είχε συμπαθήσει πολύ και την είχε εντυπωσιάσει, κατέληξε: «Γεια σου Κωνσταντίνε μου κι ελπίζω να μην σε έχω στεναχωρήσει πολύ. Το παίρνω πίσω, άμα σε στεναχώρησα. Δεν μου αρέσει να στεναχωρώ τους ανθρώπους καθόλου».

Τα σχόλιά του για τα υπόλοιπα πρόσωπα της τηλεόρασης

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτό που λέμε "αγαπάς να τον μισείς". Λέει τη γνώμη του. Λέει αυτό που σκέφτεται. Μπορεί καμία φορά να μη συμφωνείς ή οι τηλεθεατές με τον τρόπο που τα λέει, αλλά δυστυχώς αυτό που σκέφτεσαι όταν κάθεσαι στον καναπέ, είναι ο μοναδικός που έχει τα κότσια, ένας από τους λίγους, που τα λέει. Εμένα γενικά οι παρουσιαστές που δε φοβόνται να σπάσουν αβγά, χωρίς να προσβάλλουν και να μειώνουν τους άλλους. Οπότε, μου αρέσει ο Λιάγκας, δεν ξέρω αν θα δούλευα μαζί του».

«Η Ελένη Μενεγάκη, η βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Τι να πεις για την Ελένη Μενεγάκη. Ωραία κυρία είναι. Όσο περνάνε τα χρόνια χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Δεν έχει κουράσει, απλά επειδή κάνει ένα ίδιο μοτίβο, θα έπρεπε να πάει στη βραδινή ζώνη, να κάνει ένα λαμπερό show. Τώρα το να κάθεται να ασχολείται με το τι είπε ποιος, χάσιμο χρόνο είναι για τη Μενεγάκη. Γιατί να μη δουλέψω μαζί της; Ναι, θα δούλευα μαζί της».

«Τη Φαίη Σκορδά τη βάζω κάθε φορά μέσα στις πέντε πιο ωραίες Ελληνίδες. Δεν θα κάτσω να δω την εκπομπή, κακά τα ψέματα, αλλά σαν παρουσία μου αρέσει, γιατί κρατάει ένα επίπεδο. Είναι λίγο συνεσταλμένη, δε ξέρω αν είναι επιτηδευμένο. Γενικά μου αρέσει. Μου είχε γίνει πρόταση να πάω στην εκπομπή της… Δε πήγα το καλοκαίρι, θα πάω τώρα; Το 'χω ξαναπεί με τη Σίσσυ περνάω καλά, γιατί να ρισκάρω, αφού πάνω κάτω τα λεφτά είναι ίδια. Απ' τη Σίσσυ θα πάρω σύνταξη».

«Κατερίνα Καινούργιου… ερωτικά δεν είναι το στυλ μου, ούτε τηλεοπτικά. Δε θα πήγαινα να δουλέψω στην Καινούργιου. Πιστεύω ότι είναι η πιο δύσκολη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για να πας να δουλέψεις. Έχει το πιο δύσκολο πάνελ. Μιλάνε όλοι πάρα πολύ, έχουν το πιο αιχμηρό σχόλιο. Οπότε που να πας να δουλέψεις εκεί; Ποτέ».

«Ο Μικρούτσικος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Με τα χρόνια που έχει στην τηλεόραση, ασχολείται με κάτι πράγματα, που εγώ στη θέση του δε θα ασχολιόμουν καν. Που βρίσκει αυτή την όρεξη να τσακώνεται με όλο τον κόσμο; Μου κάνει εντύπωση. Εδώ εγώ τώρα και βαριέμαι να κάτσω να ασχοληθώ με το τι κάνει ο κόσμος, φαντάσου σε αυτή την ηλικία. Είναι άριστος χειριστής της ελληνικής γλώσσας, αλλά κάποιες φορές έχει πολύ άστοχο και απόλυτο σχόλιο. Οι άνθρωποι που είναι απόλυτοι δε μου κάνουν εμένα αλλά, ποιος είμαι εγώ για να το πω αυτό.

Οι αγαπημένοι μου σε αυτή την εκπομπή είναι η Έλενα Πολυκάρπου και το Πουλοπουλάκι. Την ευχαριστώ την Έλενα Πολυκάρπου που με παίρνει κάθε πρωί και μεσημέρι τηλέφωνο για να μάθει που θα είμαι το βράδυ να μου κάνει ένα πέσιμο».

«Κατερίνα Ζαρίφηείχα κι από εκεί πρόταση. Είχα πολλές προτάσεις τελικά, και επέλεξα να γυρίσω εκεί που ήμουν. Δύσκολη και η εκπομπή της Ζαρίφη, γιατί η Κατερίνα είναι όντως οδοστρωτήρας, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να έχω χώρο εκεί πέρα. Δύσκολες εκπομπές όλες αυτές. Γενικά στην ελληνική τηλεόραση υπάρχει πολλή εμπειρία, είναι 800 χρόνια καθένας απ’ αυτούς, αν δεν είσαι λίγο ανταγωνιστικός, λίγο θρασύς, έχεις φύγει νύχτα. Δε θέλω δικιά μου εκπομπή, θέλω να κάνω κάτι να περνάω καλά».

«Τι να πω για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Δε μου αρέσει. Τηλεοπτικά δε τρελαίνομαι».

«Ο Μουτσινάς τι να κάνει; Δε μου λείπει. Κανένας δε μου λείπει. Εντάξει, έκανε κάτι διαφορετικό, επιτέλους, και καλώς έφυγε να ξεκουραστεί. Πόσο πια να κάνει και αυτός το ίδιο πράγμα;».

«Δανάη Μπάρκα… Είχα πάει μια φορά στο καμαρίνι της να δειγματίσω κάτι γεύματα. Η Δανάη Μπάρκα μπήκε κανονικά από το παράθυρο στην παρουσίαση, δεν ήταν ρεπόρτερ, δεν ήταν πάνελ, πήγε κατευθείαν στα βαθιά. Δεν ασχολείται και πολύ με κιτρινίλα, οπότε ωραία είναι. Επειδή δε κάνει πολύ κίτρινα θέματα, θα δούλευα, τώρα πόσο θα καθόμουν είναι άλλο θέμα».

«Ο Νίκος Κοκλώνης, είναι επιχειρηματίας, δε μπορώ να τον πω παρουσιαστή. Είναι και το αφεντικό, δε ξέρω τι να πω. Ο καλύτερος παρουσιαστής, μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που τα λέει. Γελάω πάρα πολύ, θα μπορούσε να κάνει τα πάντα».

«Μαίρη Συνατσάκη, η αγαπημένη μας. Πέρα από την πλάκα, κρατάει ένα επίπεδο. Τηλεοπτικά δε μου άρεσε, την προτιμώ στο youtube».

«Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν ακουστεί πολλά, δε ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι. Είναι στην κατηγορία "είμαι λίγο ειρωνική, λίγο παιχνιδιάρα, ναζιάρα κτλ". Δεν είναι το αγαπημένο μου στυλ, αλλά έχει κάτι εντυπωσιακό όταν την βλέπεις, είναι εντυπωσιακή».

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM μου άρεσε πάρα πολύ. Όταν έκανε τα δικά της, δε της πήγαινε καθόλου. Γενικά έχω καταλάβει ότι σε αυτές τις εκπομπές αν δεν είσαι ξανθιά, δε τραβάει. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι άλλη περίπτωση. Είναι ωραία η Ηλιάνα, μου αρέσει».

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι γλυκύτατος άνθρωπος, μου αρέσει πάρα πολύ. Επειδή τον έβλεπα όταν ήμουν μικρός και έχω μεγαλώσει με αυτόν, μου αρέσει πάρα πολύ. Κάνει τις συνεντεύξεις του, μια χαρά… Δεν έχω πάει στην εκπομπή του και μου το έχουν πει 3-4 φορές. Αισθάνομαι άσχημα που δεν έχω πάει, αλλά νιώθω ότι δεν έχω να πω κάτι. Κακώς όμως, είναι αγένεια».

«Η Βίκυ Καγιά είναι ο ορισμός της φινέτσας και του στυλ. Μου αρέσει η Βίκυ Καγιά, είναι από τις παρουσιάστριες που έχουν άποψη».

«Η Ελένη Τσολάκη μου φαίνεται ότι πατάει λίγο στα χνάρια της ΚατΚεν».

«Ζενεβιέβ, εξαιρετική γιατί είναι στον κόσμο της. Έχει άποψη και λόγο, μου αρέσει. Θα ήθελα να της κλέψω την εκπομπή, να κάνω το First Dates».