Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχτισαν τείχη απέναντι μου και αγκάθια που δεν μπορούσα να αποφύγω»

Τι δηλώνει για τις «Συμπληγάδες» της τηλεόρασης και για τη μητρότητα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχτισαν τείχη απέναντι μου και αγκάθια που δεν μπορούσα να αποφύγω»

H Ιωάννα Μαλέσκου συναντά την Τζένη Θεωνά για την εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ αυτό το Σαββατοκύριακο. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μιλάει για την γέννηση της κόρης της, αλλά και για τον ανταγωνισμό στον χώρο της τηλεόρασης, ειδικά από τη στιγμή που ανέβηκε στην Αθήνα. Όπως λέει χαρακτηριστικά, συνάντησε «τείχη» μπροστά της. Απόσπασμα από τη συνέντευξη μετέδωσε το Happy Day στον Alpha.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω αφομοιώσει ακόμα την πληροφορία ότι έχω γίνει μητέρα, γιατί κάθε μέρα “ρουφάω” στιγμές. Δεν την έχω χορτάσει, και δεν νομίζω να τη χορτάσω ποτέ αυτό το πλάσμα. Την κοιτάζω και νιώθω ότι ξαναγεννιέμαι», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Για να συμπληρώσει: «Νιώθω τέτοια ευτυχία, τόσο γεμάτη, που δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ένιωθα, όταν έλεγα ότι ήμουν χαρούμενη πριν».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να...» - Η επιλόχειος κατάθλιψη και η απώλεια κιλών μετά τη γέννα

Τι ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε για τις συμπεριφορές που συνάντησε ερχόμενη στην Αθήνα. «Η τηλεόραση είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός χώρος. Το διαπίστωσα πιο έντονα ερχόμενη εδώ. Ακόμη κι αν εσύ έρχεσαι με διαφορετικές προθέσεις, και με το σκεπτικό ότι “δεν θέλω να ενοχλήσω κάποιον”, γιατί όντως ποτέ δεν είχα αυτή τη διάθεση, αλλά “έρχομαι να κάνω κάτι με πολλή αγάπη”, αντικρίζεις και αντιμετωπίζεις πράγματα από ανθρώπους που πολλές φορές στεκόμενοι σε αυτό που μπορεί να έχουν φτιάξει άλλοι για εσένα ως εικόνα», δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και κατέληξε: «Άρα a priori είναι γενικώς προκατειλημμένοι πριν σε γνωρίσουν και δεν έχουν διάθεση πολλές φορές να σε γνωρίσουν. Χτίζουν κάποια τείχη και δημιουργούν κάποια αγκάθια, τα οποία όσο κι αν θέλεις να τα αποφύγεις, όσο και αν ελίσσεσαι και προστατεύεσαι ως άνθρωπος, είναι Συμπληγάδες. Συνέβη και αυτό. Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι ήταν όλα ρόδινα και όπως τα περίμενα. Δεν ήταν όλα όπως τα περίμενα».