Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τα «χώνει» στον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μην πω καμιά βαριά κουβέντα… Δούλεψέ το λίγο»

«Στην εκπομπή του δεν μιλάει καθόλου, και εκτός εκπομπής δεν ξέρω τι έχει πάθει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τα «χώνει» στον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μην πω καμιά βαριά κουβέντα… Δούλεψέ το λίγο»

Το νέο βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου και η αυστηρή κριτική που έκανε σε διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, έγινε η αφορμή για αιχμηρά σχόλια στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου». Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος συγκεκριμένα ξέσπασε και εξαπέλυσε τα πυρά στον πρώην παίκτη του Survivor, αρχικά με σαρκασμό, και στη συνέχεια με έντονο ύφος.

«Αρχικά να του ζητήσουμε ταπεινά... συγγνώμη οι τόσες εκπομπές που δεν θα έπρεπε να υπάρχουμε, και οι τόσες πολλές απόψεις... Κωνσταντίνε, μην πω καμιά βαριά κουβέντα… Δούλεψέ το λίγο, μην το χάνουμε, λίγο να το μαζεύουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι' άλλη μία ταξιδιωτική εκπομπή με σένα και τον Φίλιππο, έχουμε γκώσει. Κάθε μουρλοκακομοίρα, δεν το λέω για σένα Κωνσταντίνε, που θέλει να κάνει τηλεόραση, η πρώτη κουβέντα που λέει είναι για ταξιδιωτική εκπομπή. Τι είναι, αντιβίωση;», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά της Ζoe Pre: «Δεν μπορώ, κουκλίτσα μου, ονοματεπώνυμο δεν έχουνε;»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Αυτός κι αν είναι αλεξιπτωτιστής»

Για να συμπληρώσει: «Σιγά μη βάλουμε στον ίδιο σάκο τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που αυτός κι αν είναι αλεξιπτωτιστής στο χώρο μου και λυπάμαι αν το λέω έτσι. Κάποτε είχα πολύ θετική άποψη για τον Κωνσταντίνο, δεν ξέρω τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ήταν ακόμα πιο έντονος στη συνέχεια, λέγοντας: «Αυτός είναι αλεξιπτωτιστής και βγαίνει και ειρωνεύεται και τον ενοχλούμε κιόλας. Πίστευα στον Κωνσταντίνο, είχε μία σεμνότητα και εξέφραζε άποψη τόσο-όσο. Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τον έλεγχο. Στην εκπομπή του δεν μιλάει καθόλου, και εκτός εκπομπής δεν ξέρω τι έχει πάθει. Dr Jeckyll και Mr Hyde!».

Δείτε το βίντεο: