Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε για δεύτερη φορά γιαγιά

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πόπη Τσαπανίδου αφού πριν απο λίγες ημέρες έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά! Η κόρη της Μαριάννα, η οποία ζει στο εξωτερικό μαζί με τον σύζυγό της έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γάμος της κόρης της έγινε στην Τήνο στις 28 Αυγούστου 2022, παρουσία φίλων και συγγενών του ζευγαριού (δείτε εδώ)

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου

Το ευχάριστο νέο έκανε γνωστό η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον πρώτο της υπέρηχο. «41 εβδομάδες και 3 μέρες, ατέλειωτες επισκέψεις στον γυναικολόγο όπου δεν μπορούσαμε να δούμε το πρόσωπό του γιατί το έκρυβε και 30 επιπλέον κιλά για τη μαμά, ο Αουρέλιο ξεπρόβαλλε από την κοιλιά μου και μας έκανε οικογένεια των 4!», έγραψε η στη λεζάντα της.

"Λιώνει" η Πόπη Τσαπανίδου για χάρη του εγγονού της

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει μεγάλη αδυναμία στο εγγονό της, τον Έκτορα. Η δημοσιογράφος προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται κοντά του. Σύμφωνα με την ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκείνος της μαθαίνει να μην φοβάται και να αγαπά και να το δείχνει χωρίς να σκέφτεται. Τους βλέπουμε, μάλιστα, να παίζουν, να χορεύουν και να τραγουδάνε μαζί και είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα (2/8).

«Πως μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν...

Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές. Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα "μαθουμε" τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα... μούτρα και τις προσδοκίες μας! Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πως να ζείτε τη ζωή. Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.