"Κόλαφος" ο Κώστας Τουρνάς: «Είναι κάπως fast food τα πράγματα στην τηλεόραση...»

«Μου μοιάζουν σαν να γίνονται στο πόδι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς το βράδυ της Πέμπτης 22/2, στην εκπομπή Καλύτερα Αργά και στην Αθηναϊδα Νέγκα. Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση σήμερα.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης είχε αναφερθεί στην ιδιαίτερη σχέση και φιλία που είχε με τον Βλάσση Μπονάτσο αλλά και για το πως βίωσε την απώλεια του. Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών το 2004 (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η συνέντευξη του Κώστα Τουρνά

«Νομίζω ότι είναι κάπως fast food τα πράγματα στην τηλεόραση. Εξαιρώ, ας πούμε, ότι έχουν γίνει φιλότιμες προσπάθειες στον τομέα των σειρών και υπήρξε και ένας ανταγωνισμός εκεί που είναι κάτι το οποίο πάντα βοηθάει τα πράγματα.

Το πολιτικό σκέλος, το πολιτιστικό σκέλος, εάν εξαιρέσεις τα σίριαλ, οι ψυχαγωγικές εκπομπές και όλα αυτά μου μοιάζουν σαν να γίνονται στο πόδι. Νομίζω επίσης ότι συμμετέχουν και πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τα εχέγγυα και τα προσόντα για να συμμετέχουν σε αυτά. Αυτά όμως τώρα τα λέω πολύ γενικά χωρίς να έχω να πω κάτι συγκεκριμένο» ανέφερε ο Κώστας Τουρνάς.

Τι εξομολογείται για την καριέρα του

Ο Κώστας Τουρνάς είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και εξομολογήθηκε τα εμπόδια που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει στην καλλιτεχνική του πορεία, για τα οποία έχει μιλήσει ξανά στο παρεθλόν, αναφέροντας μία συγκεκριμένη φράση που τον έχει στιγματίσει.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν οι συνάδελφοί του τον βλέπουν ανταγωνιστικά, καθώς δεν σκέφτεται πονηρά, ενώ αποκάλυψε πως τα παραλιακά κέντρα στα οποία έχει δουλέψει ήταν μία πολύ δυσάρεστη και δύσκολη εμπειρία.

Όσον αφορά τις δηλώσεις που έχουν κάνει κάποιοι άνθρωποι του χώρου για εκείνον, τόνισε πως δεν τον ενδιέφεραν ποτέ οι απόψεις αυτές και θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά.

Έχετε βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους σας;

Θα έλεγα ότι είμαι απονήρευτος, άρα και να υπήρξε, ήταν αόρατος για εμένα.

Έχετε κάνει ποτέ κάποια συνεργασία η οποία δεν σας ταίριαζε αλλά την κάνατε αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους;

Έχω βρεθεί στα κέντρα της παραλίας μια-δυο σεζόν και δυσκολευόμουν αφάνταστα.

Ο Κώστας Τουρνάς

Σας είχε πει η εταιρεία σας ότι «έχετε πεθάνει καλλιτεχνικά». Θέλετε λίγο να μας πείτε αυτό και πώς το αντιμετωπίσατε; Σας «λύγισε» όταν το ακούσατε;

Τίποτα από τις εκτιμήσεις των γύρω μου δεν με λύγισε ποτέ. Όμως οι ίδιοι που μίλησαν έτσι αβασάνιστα, έφαγαν τα λόγια τους στο πέρασμα του χρόνου. Βλέπετε δεν πολεμούσα να τους διαψεύσω, αλλά να κάνω ό,τι αγαπούσα πολύ.