Singles: Έγινε δάσκαλος γιόγκα και απέκτησε γιο - Πώς είναι σήμερα και πού βρίσκεται ο "Λουκάς"

Η συνέντευξη του Αντώνη Φραγκάκη μετά την τηλεοπτική του επιστροφή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Singles: Έγινε δάσκαλος γιόγκα και απέκτησε γιο - Πώς είναι σήμερα και πού βρίσκεται ο

Η σειρά που έπαιζε κάποτε στο MEGA με τίτλο "Singles" είναι από τις πιο πετυχημένες και ακόμη και σήμερα ο κόσμος χρησιμοποιεί ατάκες από αυτή. Το cast των ηθοποιών είχε ταιριάξει τέλεια, ωστόσο πολλοί από τους πρωταγωνιστές μετά το τέλος του σίριαλ εξαφανίστηκαν.

Ο Αντώνης Φραγκάκης, που υποδυόταν τον Λουκά, παραχώρησε συνέντευξη μετά από χρόνια, στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί του Σαββάτου 24/2, και αποκάλυψε που βρίσκεται και με τι ασχολείται πλέον. Παρόλο που είχε αφήσει πίσω του τον χώρο του θεάματος και ξεκίνησε διδάσκει yoga, πλέον συμμετέχει στον Έρωτα Φυγά. Εμφανισιακά είναι ίδιος, σαν να μην τον έχει αγγίξει ο χρόνος.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Φραγκάκη ή αλλιώς του Λουκά από τους Singles

«Νομίζω ότι η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το 2017 με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ακυρώθηκε μια παράσταση και πήγα ταξίδι στην Ινδία, εκεί συνάντησα μια καταπληκτική δασκάλα, η οποία με έκανε να ασχοληθώ και να διδάξω τη γιόγκα. Το modelling έγινε τυχαία, ήρθε στη ζωή μου από το πουθενά» ανέφερε αρχικά.

«Κάθε σειρά έχει το δικό της κοινό. Το καταλάβαινα από τις αντιδράσεις του κόσμου. Όταν έκανα τους Singles, δεν τολμούσα να δω σχολική εκδρομή και άλλαζα δρόμο. Ο γιος μου με είδε στη σειρά, στον Έρωτα Φυγά. Είναι 5,5 χρονών. Παλιότερα αρνιόταν να το αντιμετωπίσει, τον παραξένευε να με βλέπει στην τηλεόραση», δήλωσε έπειτα.

Δείτε εδώ με ποια πρωταγωνίστρια από τον Παράδεισο των Κυριών είχε σχέση.

Αγνώριστη 18 χρόνια μετά η "Λίλα"

Στο σίριαλ αυτό πρωταγωνιστούσε και η Σάννυ Χατζηαργύρη, η οποία υποδυόταν την Λίλα, το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά και τις μωβ και ροζ αντάυγειες, η οποία είχε μία μοναδική τρέλα. Η ίδια, λοιπόν, 18 χρόνια μετά, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της ΕΡΤ και στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, και εξήγησε πώς έχει αλλάξει η ζωή της από τότε, ενώ η εικόνα της πέρα από τις ανταύγειες στα μαλλιά της είναι πολύ διαφορετική.

«Το κύριο γνώρισμα του χαρακτήρα μου είναι η ακεραιότητα και αυτό που δεν μου αρέσει στον χαρακτήρα μου είναι η αναβλητικότητα. Η μαχητικότητά μου είναι η μεγαλύτερή μου δύναμη και η μεγαλύτερή μου αδυναμία το ότι αγχώνομαι. Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι το ότι μπορεί να έρθουν εξωγήινοι στη Γη και να συμπεριφερθούν στους ανθρώπους όπως εκείνοι στα ζώα, δηλαδή θα μας αιχμαλωτίζουν και θα μας σφαγιάζουν επί ματαίω», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Το μόνο γάλα που χρειαζόμαστε, είναι το γάλα της μανούλας μας και μετά από αυτό, δε χρειαζόμαστε το γάλα της αγελάδας όπως ούτε αυτό της καμηλοπάρδαλης. Ασβέστιο χρειαζόμαστε το οποίο προέρχεται από τα φυτά. Έγινα vegan πριν τέσσερα χρόνια και η ζωή μου έχει αλλάξει full. Είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου. Εννοείται ότι vegan είναι και τα παιδιά μου. Είναι επιλογή τους. Δεν υπάρχει παιδί που αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις κάποιο ζώο, να επιλέξει κάτι άλλο».