Ποσειδώνας Γιαννόπουλος - Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας του: «Έσβησε μπροστά στα μάτια μου»

«Δεν ξεπερνιέται, δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Μεταξύ άλλων ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συνεργάτης της εκπομπής του Open Πρωινό Σουσού αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή του, καθώς και στην απώλεια της μητέρας του, που έσβησε μπροστά του.

Όταν συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το πρόβλημα υγείας του, και αν αυτό αποτέλεσε την δυσκολότερη στιγμή στη ζωή του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Νόμιζα πως ναι. Ήταν μια μάχη που κράτησε έναν χρόνο και αν προσθέσουμε και τα χρόνια των απαιτούμενων επανεξετάσεων, έφτασε τα 7. Λέω "νόμιζα" γιατί τίποτα δεν ήταν πιο δύσκολο και πιο συγκλονιστικό από την στιγμή που έσβησε μπροστά στα μάτια μου η μητέρα μου. Αυτό δεν ξεπερνιέται, δεν θα ξεχαστεί ποτέ αλλά έχω αποδεχτεί πια την πραγματικότητα και έχω συμφιλιωθεί με την σκέψη αυτή»

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά της Ζoe Pre: «Δεν μπορώ, κουκλίτσα μου, ονοματεπώνυμο δεν έχουνε;»

Το ξέσπασμα του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα

Το νέο βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου και η αυστηρή κριτική που έκανε σε διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, έγινε η αφορμή για αιχμηρά σχόλια στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου». Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος συγκεκριμένα ξέσπασε και εξαπέλυσε τα πυρά στον πρώην παίκτη του Survivor, αρχικά με σαρκασμό, και στη συνέχεια με έντονο ύφος.

«Αρχικά να του ζητήσουμε ταπεινά... συγγνώμη οι τόσες εκπομπές που δεν θα έπρεπε να υπάρχουμε, και οι τόσες πολλές απόψεις... Κωνσταντίνε, μην πω καμιά βαριά κουβέντα… Δούλεψέ το λίγο, μην το χάνουμε, λίγο να το μαζεύουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι' άλλη μία ταξιδιωτική εκπομπή με σένα και τον Φίλιππο, έχουμε γκώσει. Κάθε μουρλοκακομοίρα, δεν το λέω για σένα Κωνσταντίνε, που θέλει να κάνει τηλεόραση, η πρώτη κουβέντα που λέει είναι για ταξιδιωτική εκπομπή. Τι είναι, αντιβίωση;», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Για να συμπληρώσει: «Σιγά μη βάλουμε στον ίδιο σάκο τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που αυτός κι αν είναι αλεξιπτωτιστής στο χώρο μου και λυπάμαι αν το λέω έτσι. Κάποτε είχα πολύ θετική άποψη για τον Κωνσταντίνο, δεν ξέρω τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό».