Όλγα Πηλιάκη: Η συγκινητική στιγμή που αγκαλιάζει τα παιδιά της μετά το Survivor

Ο Στέλιος Χανταμπάκης την περίμενε στο αεροδρόμιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/olgapiliaki
Instagram/olgapiliaki

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η Όλγα Πηλιάκη, όπως αποκάλυψε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παίκτρια των Διασήμων αποχώρησε από το Survivor την Τετάρτη για ιατρικούς λόγους, όπως επιβεβαίωσε και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Εξυπακούεται ότι, ανάμεσα στους ανθρώπους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για να την υποδεχτούν, ήταν ο σύζυγός της Στέλιος Χανταμπάκης και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, ο Μανώλης και η Μαλένα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης απαθανάτισε τις συγκινητικές στιγμές, όπου μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας στο Survivor, τα παιδιά της Όλγας Πηλιάκη τρέχουν προς το μέρος της και πέφτουν στην αγκαλιά της. Η οικογένεια ανέβασε μία ομαδική φωτογραφία για να γιορτάσει το γεγονός πως είναι ξανά στην Ελλάδα.

Ανάλογο στιγμιότυπο μοιράστηκε και η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, Στέλλα Ανδρεάδου, δίνοντας συγχαρητήρια στην Όλγα Πηλιάκη για τον χαρακτήρα που έδειξε.

Το στιγμιότυπο που ανέβασε η Στέλλα Ανδρεάδου

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Survivor: Τα πρώτα μηνύματα που αντάλλαξαν Πηλιάκη & Χανταμπάκης μετά την αποχώρηση - «Έχω δύσκολη μέρα αύριο»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε μιλήσει για την αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor», είχε πει ο Στέλιος Χανταμπάκης για την αποχώρηση της συζύγου του.

Ενώ είχε συμπληρώσει: «Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία