J2US – Έκλεψαν την παράσταση ως ζευγάρι-έκπληξη η Άννα Μπεζάν και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

Η Χριστίνα Παππά στήριξε τη νύφη της από την κερκίδα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US – Έκλεψαν την παράσταση ως ζευγάρι-έκπληξη η Άννα Μπεζάν και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

Δύο εκπλήξεις μας είχε υποσχεθεί στο αποψινό J2US ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, δύο ζευγάρια που παίρνουν τη θέση τους ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη του show. «Ένα θα εμφανιστεί στην αρχή, κι ένα στο τέλος», έλεγε χαρακτηριστικά και ψεύτης δεν βγήκε.

Ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη ήταν το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε, με τον ηθοποιό να... χάνει τα λόγια του, αλλά ούτως ή άλλως ήταν εκτός απ' το διαγωνιστικό κομμάτι για την πρώτη τους απόπειρα, επομένως λίγη σημασία είχε αυτό.

Το τελευταίο ζευγάρι που έκανε την εμφάνισή του, αφού είχαν ολοκληρώσει τις εμφανίσεις τους οι υπόλοιποι παίκτες, ήταν αυτό της Άννας Μπεζάν και του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη, που ήταν σε εμφανώς καλύτερο επίπεδο και ας είχαν λιγότερες μέρες προετοιμασίες.

Δείτε επίσης: J2US – Με μαύρα η Άντζελα Δημητρίου, τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου»

Οι δύο νέοι παίκτες του J2US κέρδισαν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την ερμηνεία τους, με την Δέσποινα Βανδή να λέει πως «έκλεψαν την παράσταση» συγκεκριμένα. Μάλιστα, παρότι ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης είναι γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη, όλοι τους τόνισαν ότι έχει ξεχωριστή φωνή και ταλέντο.

Χριστίνα Παππά

Η Χριστίνα Παππά επέστρεψε στο J2US για την Άννα Μπεζάν

Δεν έκλεψε ωστόσο μόνο το νέο ζευγάρι του J2US την παράσταση, αλλά και μία πρώην παίκτρια από την κερκίδα, που επέστρεψε για να στηρίξει τη νύφη της. Η Χριστίνα Παππά παρακολούθησε με ενθουσιασμό την απόπειρα της Άννας Μπεζάν, με πανό «Άννα σε αγαπάμε». Την ίδια ώρα είχε την τιμητική της, όταν η Άννα πήρε τον λόγο, καθώς είπε πως δεν τη νιώθει μόνο συγγενή εξ αγχιστείας, αλλά μητέρα της. «Είναι μαμά με τα όλα της, δεν είναι πεθερά», είπε χαρακτηριστικά.