J2US: Σοκαρισμένοι οι κριτές με την πρώτη αποχώρηση, δεν το περίμεναν με τίποτα

Παρέμειναν κουλ οι δύο πρώην παίκτες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Σοκαρισμένοι οι κριτές με την πρώτη αποχώρηση, δεν το περίμεναν με τίποτα

Στο μοτίβο των εκπλήξεων κινήθηκε και η αποχώρηση στο J2US, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα ενός γεμάτου show που τα είχε όλα. Από τη βαθμολογία των κριτών και του κοινού εξαιρέθηκαν τα δύο νέα ζευγάρια, ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη, και η Άννα Μπεζάν με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη, με τους υπόλοιπους ωστόσο να κρίνονται επί ίσοις όροις.

Το κοινό μίλησε, με τον Νίκο Κοκλώνη να μην παρατείνει για πολλή ώρα την αγωνία στο show του Alpha. Ο παρουσιαστής φώναξε δίπλα του την Μπάγια Αντωνοπούλου με τον Χρίστο Αντωνιάδη, και την Joanne με τον Ραφαήλ Καρυωτάκη. Ένα απ' τα δύο ζευγάρια θα σταματούσε εκεί το ταξίδι του στο J2US, με όλους τους υπόλοιπους να επιστρέφουν σπίτι τους και να ξεκινούν από αύριο προετοιμασία με τα νέα τους τραγούδια.

Δείτε επίσης: J2US – Με μαύρα η Άντζελα Δημητρίου, τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου»

«Ήταν σοκ», είπαν οι κριτές του J2US για την αποχώρηση

Το ζευγάρι που αποχώρησε πρώτο από το J2US ήταν εκείνο του Ραφαήλ Καρυωτάκη και της Joanne. «Ήταν άδικο, γιατί σήμερα μ' αρέσατε πάρα πολύ», είπε από την πλευρά του έκπληκτος ο Νίκος Κοκλώνης, με τους δύο παίκτες πάντως να δέχονται ψύχραιμα την απόφαση του κοινού. «Ήταν μία πολύ ωραία τελευταία εμφάνιση», είπε η Joanne, με τον Ραφαήλ Καρυωτάκη να συμπληρώνει: «Είμαστε χαρούμενοι, το ζήσαμε και περάσαμε καλά».

«Το μόνο που δεν περιμέναμε ήταν αυτό. Εγώ περίμενα τρία ζευγάρια, δεν ήσασταν μέσα σε αυτά», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής, με την Καίτη Γαρμπή να συμπληρώνει: «Ήταν λίγο σοκ αυτό», και την Βίκυ Σταυροπούλου να δηλώνει: «Αυτό φάνηκε και από τη βαθμολογία μας». Να σημειωθεί ότι οι παίκτες είχαν συμπληρώσει υψηλότερους πόντους από αρκετούς συμπαίκτες τους, πριν από την ψηφοφορία του κοινού.