Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου: «Δεν σκεφτόμαστε τα χρόνια, γελάμε ακόμα»

Είναι μαζί 15 χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της, στην οποία αναφέρθηκε και στη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου. Όπως είπε, πυρήνας αυτής της σχέσης που κρατάει εδώ και μία 15ετία, είναι το χιούμορ.

Σε σχετική ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, αν η σύζυγός του φέρνει γέλιο ή ισορροπία στη ζωή του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέφερε: «Ισορροπία δεν νομίζω, και ευτυχώς, αλλιώς δεν θα κρατούσε τόσα χρόνια αυτή η κολόνια. Με τη Λίνα κοντεύουμε τα 15 χρόνια μαζί, μπορεί και να τα έχουμε κλείσει. Αυτό είναι το ωραίο, ότι δεν σκεφτόμαστε τα χρόνια και γελάμε ακόμα, έχουμε χιούμορ».

Η χιουμοριστική αναφορά του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στα δώρα που κάνει στη γυναίκα του

«Δεν ακολουθούμε τα standards μίας σχέσης, να θυμηθούμε την επέτειο, τα γενέθλια, τις γιορτές, τα ξεχνάμε πρώτοι. Και γιατί στη ζωή μας το δώρο θα το κάνουμε μία οποιαδήποτε μέρα, που θα πάμε να το αγοράσουμε. Έτσι έχουμε ανακουφιστεί, γιατί δεν πρέπει να τρέξουμε για μία συγκεκριμένη μέρα που ο ένας γιορτάζει. Μπορεί να το έχουμε ξεχάσει και να περάσουν και μέρες», ανέφερε αμέσως μετά, για να καταλήξει με χιούμορ: «Μπορεί να δω κάτι, και να της ταιριάζει. Θα περιμένω να έρθει η γιορτή της για να της το πάρω; Θα γλιτώσω το δώρο της γιορτής»!

Στη συνέχεια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στο κοινό τους ταξίδι στη ζωή: «Έχουμε αποφασίσει να είμαστε στη ζωή, σε αυτό το ταξίδι, στο ίδιο βαγόνι παρέα και να ζούμε μαζί τα πράγματα. Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι είναι εγκλωβισμένη, η υπογραφή γάμου δεν σημαίνει ότι φυλακιστήκαμε. Ο καθένας έχει την ελευθερία του να ζει τη ζωή, είτε μαζί, είτε χώρια, με την έννοια ότι μπορεί να πάει κάπου και να μην είμαι εγώ. Δεν έγινε κάτι, δεν γίνεται συνέχεια να είμαστε κολλητά».