Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Πήγα να πεθάνω τρεις φορές από υπερβολική δόση ηρωίνης»

Συγκλονίζει ο σεφ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Πήγα να πεθάνω τρεις φορές από υπερβολική δόση ηρωίνης»

Καλεσμένος στην εκπομπή The Break βρέθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, όπου αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν έδινε μάχη με την ηρωίνη, αλλά και στην αγάπη που βρήκε στην οικογένειά του και τον έκανε να ξεπεράσει τα πάντα.

«Είπα ότι τα κατάφερα όταν μεγάλωσα καλά παιδιά. Ήμουν ένας άνθρωπος που οικογενειακά δεν είχα αγάπη λόγω των συγκυριών. Οπότε το σημαντικό για μένα είναι να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν σωστά και με πολλή αγάπη. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι τα κατάφερα επειδή βγήκα στην τηλεόραση, αυτό προέκυψε τυχαία, δεν το κυνήγησα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο σεφ συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Από τύχη ζω και μιλάω τώρα, γιατί τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήταν πάντα κάποιος εκεί και με έσωνε. Είναι σημαντικό να βλέπω τον Δημήτρη ότι με αγαπάει και με αγκαλιάζει ακόμα στα 22. Ή ότι ο Αλέξανδρος θα μου πει “μου λείπεις”. Αυτά είναι το σημαντικά, σημαίνει ότι κάνω κάτι καλό και μεγαλώνω καλά παιδιά. Αυτό ήταν το μεγάλο μου θέμα γιατί το είχα στερηθεί μικρός».

Η επική ατάκα του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη σύζυγό του

Στη συνέχεια ο σεφ ανέφερε ότι τα παιδιά του είναι το παν για εκείνον, διαψεύδοντας εκ νέου τις φήμες χωρισμού με τη σύζυγό του. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το διέψευσε και στον αέρα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αλλά πέταξε μία τρομερή ατάκα και στην Βάσω Λασκαράκη, όταν τον ρωτούσε για την οικογένειά του.

«Είναι το παν για μένα, δεν το πίστευα ποτέ στη ζωή μου, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν ήξερα να αγαπώ, ούτε είχα πάρει πολλή αγάπη. Αυτά τα παιδιά με άλλαξαν τελείως και μου έδωσαν τόσο πολύ συναίσθημα που δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, να μην ξαναμαγειρέψω, να μην ξανακάνω τηλεόραση, θες να χωρίσω και τη Μαριέττα; Άντε να τη χωρίσω!», είχε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Πλάκα κάνω!».