Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Δεν κάνουμε πρόβες για το J2US στο σπίτι γιατί τσακωνόμαστε»

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε τον όρο που έθεσε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Δεν κάνουμε πρόβες για το J2US στο σπίτι γιατί τσακωνόμαστε»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Γαλάτεια Βασιλειάδη επισκέφτηκαν το πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» ως καλεσμένοι, το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου. Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US μίλησαν για τους λόγους που είπαν μαζί αυτό το μεγάλο «ναι», ενώ μετέφεραν και το κλίμα που επικρατεί στα παρασκήνια.

Όπως σημείωσαν στην αρχή της κουβέντας τους, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η πρώτη φορά που βγήκαν μαζί σε link, άρα πλέον είχαν μεγαλύτερη άνεση για να συζητήσουν με την παρουσιάστρια και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της.

Αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε τον όρο που έθεσε για να συμμετέχει στο J2US, που ήταν φυσικά να βρίσκεται στο πλευρό του η γυναίκα του: «Περνάμε πολύ ωραία, είναι φανταστικό το κλίμα, θέλουμε να πηγαίνουμε, και ας είναι πολλές οι ώρες. Μου έχουν κάνει 2-3 φορές πρόταση με άλλες παρτενέρ, είχα κερδίσει πριν από δέκα χρόνια με την Μυριέλλα Κουρεντή, αλλά είπα ότι φέτος θα πάω μόνο με τη γυναίκα μου».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για τα backstage του J2US

Στη συνέχεια ρωτήθηκαν αν νιώθουν ανταγωνισμό με τα υπόλοιπα ζευγάρια του J2US. «Aκόμα όχι. Είναι ένα παιχνίδι, όχι η Eurovision, που θα πας και θα είσαι ανταγωνιστικός για να φέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Πρώτα απ' όλα ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά. Αν ήθελε η Γαλάτεια να γίνει τραγουδίστρια, θα το βλέπαμε πιο σοβαρά, αλλά δεν θέλει. Υπάρχουν ζευγάρια που αντιδρούν, έχουν αντιδράσει και για εμάς επειδή είμαστε ζευγάρι και κάνουμε πρόβες όλη μέρα στο σπίτι. Που δεν το κάνουμε γιατί τσακωνόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδόπουλος.