Κρίστη Καθαργιά - Ο γάμος με τον Γιώργο Μαυρίδη και η ξαφνική δημοσιότητα: «Ήταν σοκαριστικό στην αρχή»

Απόλυτα ειλικρινής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κρίστη Καθαργιά - Ο γάμος με τον Γιώργο Μαυρίδη και η ξαφνική δημοσιότητα: «Ήταν σοκαριστικό στην αρχή»

Η Κρίστη Καθαργιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Break, με την Βάσω Λασκαράκη. Μεταξύ άλλων η ψυχολόγος μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, το Asia Express αλλά και τον γάμο της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Το Survivor ήταν ωραίο. Είναι δύσκολο παιχνίδι! Με βοήθησε η δουλειά μου στο να μην αναλώνομαι πολύ, να κρατιέμαι πιο ψύχραιμη σε κάποιες καταστάσεις. Αποφάσισα ότι δεν θα με ρουφήξει το παιχνίδι και το κατάφερα. Ήταν τεράστιο στοίχημα για μένα αυτό», είπε αρχικά η Κρίστη Καθαργιά.

Όσον αφορά τη δημοσιότητα που πήρε ο γάμος της με τον Γιώργο Μαυρίδη, ανέφερε: «Ήταν περίεργο αλλά ήταν διαχειρίσιμο! Ποτέ ο Γιώργος δεν με έκανε να νιώσω περίεργα. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι στα φώτα, δεν θα μιλήσει αν δεν έχει κάτι να πει, και το εκτίμησα. Μου το έκανε πολύ απλό, δεν μας επηρέασε παραπάνω. Ήταν σοκαριστικό στην αρχή αλλά ήταν και σαν να μην συμβαίνει. Στο Asia Express δεν επιλέχθηκαν με βάση τη δημοσιότητα. Όταν μου είπε ότι θα με πάρει τσίριζα από τη χαρά μου. Γνωρίσαμε κι άλλες πτυχές ο ένας του άλλου, κάποιες φορές με την καλή, και κάποιες με την κακή έννοια. Μέσα σε τόση κακουχία είναι δύσκολο να μην βγουν νεύρα, πείνα, στενοχώρια».

Η εξομολόγηση της Κρίστη Καθαργιά για τον γάμο με τον Γιώργο Μαυρίδη

Στη συνέχεια ανέφερε την επιθυμία της να κρατήσουν κρυφό το γεγονός, αλλά η Κρίστη Καθαργιά τόνισε ότι κρατάει μόνο θετικά συναισθήματα. «Τον γάμο προσπαθήσαμε πολύ να τον κρατήσουμε κρυφό. Μερικές φορές σκέφτεσαι ότι δεν έπρεπε να πάρει τόση δημοσιότητα, αλλά αποφάσισα ότι αυτό ένιωθα και δεν μετανιώνω για τα καλά μου συναισθήματα. Ήταν αυτό που ένιωθα, δεν ήθελα να συγκρατηθώ. Η ζωή μου τα έχει φέρει που οτιδήποτε από αυτά που είχα στο μυαλό μου δεν έχει συμβεί ούτε το 1/10», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο: «Αποφάσισα να παντρευτώ με τον Γιώργο, ήταν μια συνειδητή απόφαση, τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον έχω στη ζωή μου ακόμη σε ανθρώπινο επίπεδο. Τώρα τι θα γίνει στη ζωή μου δεν το γνωρίζω, και δεν με πειράζει. Δεν ψάχνω γιατί είπα το “ναι” στον γάμο με τον Γιώργο. Σαν να ένιωσα μια ασφάλεια, σαν να χαλάρωσα. Μου βγήκε πολύ αυθόρμητα».