Ο Μονομάχος - αποκλειστικό: Πυρόπληκτη από το Μάτι αγωνίζεται για το έπαθλο - Η έκκληση στον Χρήστο Φερεντίνο

Eίχαν συναντηθεί στο παρελθόν, ήθελε να πάει στον Σεφερλή!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Μονομάχος - αποκλειστικό: Πυρόπληκτη από το Μάτι αγωνίζεται για το έπαθλο - Η έκκληση στον Χρήστο Φερεντίνο

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στον Μονομάχο του ΣΚΑΪ, έρχονται παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές – Μονομάχοι που μοιράζονται μαζί μας ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μία από αυτούς είναι η Έλενα Αυγουλέα που ανεβαίνει στην αρένα του Μονομάχου για να αντιμετωπίσει τους 100 αντιπάλους της και να διεκδικήσει έως 100.000 ευρώ για ιερό σκοπό: να αποκαταστήσει τις ζημιές στο σπίτι της στο Μάτι που κάηκε εκείνο το μοιραίο καλοκαίρι του 2018.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, η δικηγόρος και ο Χρήστος Φερεντίνος μοιράζονται μαζί μας πώς γνωρίστηκαν, το ρόλο του... Μάρκου Σεφερλή και ότι την έχουμε ξαναδεί τηλεοπτικά στο «Κάτι ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Θυμάμαι όταν βρεθήκαμε ότι μου είχες πει, και έτσι με πλησίασες, πως θα σε ενδιέφερε πάρα πολύ να πας στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή! Μου είπες “Μήπως έχεις καμία πρόσβαση, επειδή είσαι στην τηλεόραση;”. Μαγειρεύεις ωραία...», της είπε αρχικά ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος, αποκαλύπτοντας ότι είχαν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

Η παίκτρια του Μονομάχου που θέλει να αποκαταστήσει τις ζημιές από το Μάτι

Έλενα Αυγουλέα Μονομάχος
Η Έλενα Αυγουλέα

Η Έλενα Αυγουλέα απάντησε από την πλευρά της: «Είχα πάρει πριν από δύο χρόνια μέρος στο “Κάτι ξαναψήνεται” με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Την πρώτη φορά μου δήλωσαν οι κόρες μου, επειδή είμαι πυρόπληκτη από το Μάτι, ήθελα να πάρω λεφτά για να φτιάξω το σπίτι μου. Ακόμα ταλαιπωρούμαι, μου έδωσαν μόνο 2.500€ γι' αυτό το κακό. Και τη δεύτερη φορά ο ΣΚΑΪ με πήρε επειδή “έγραφα” καλά, και στα best of ξαναπήρα μέρος. Λατρεύω τη μαγειρική, ήθελα να πάω στο “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”»

Κλείνοντας μάλιστα τον αρχικό τους διάλογο, η νέα παίκτρια του Μονομάχου έκανε χιούμορ βάζοντας στο στόχαστρο και το... Survivor. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Ο Μονομάχος πήρε πρώτος το πράσινο φως για του χρόνου!

Κόντρα στα δημοσιεύματα, που ήθελαν το τηλεπαιχνίδι να ρίχνει οριστική «αυλαία» στο τέλος της σεζόν, από την πλευρά του ΣΚΑΪ όχι απλά το στηρίζουν, αλλά του δίνουν και την πρώτη ψήφο εμπιστοσύνης στο ψυχαγωγικό πρόγραμμά του ακόμα για μια σεζόν.

Ο Μονομάχος συνεχίζεται κανονικά και την επόμενη χρονιά. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον ΣΚΑΪ ισχύει επίσης ακόμα για μια σεζόν, και ο παρουσιαστής έχει αναλάβει και το τιμόνι της νέας μουσικής εκπομπής του καναλιού «Σάββατο με φίλους» που έχει αρχίσει επίσης να κερδίζει το κοινό του Σαββάτου.