Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι αμήχανο να συζητάμε αν...» - Φεύγει από το Mega;

«Δεν μου αρέσει το καθημερινό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι αμήχανο να συζητάμε αν...» - Φεύγει από το Mega;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησαν η Σίσσυ Χρηστίδου, η Φωτεινή Πετρόγιαννη και η Ελένη Βουλγαράκη οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 26/2. Η παρουσιάστρια του Mega, απάντησε σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Δεν μου αρέσει το καθημερινό πρωινό σε εκπομπή. Έχω ακούσει ότι δεν είναι ευχάριστη εμπειρία» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν παντρεύτηκα για να θα διαλυθεί ο γάμος μου και να μείνω με 2 παιδιά» - Η σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό της με τον Μαραντίνη

«Τα social media είναι του καθενος και κάνει ότι θέλει. Εγώ δεν έχω κάνει πολλά και υπήρχαν πολλοί σοβαροί λόγοι» τόνισε η Φωτεινή Πετρόγιαννη με την σειρά της.

«Έχω συμβόλαιο με το MEGA μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Είναι αμήχανο να συζητάμε αν θα κάνω εγώ καθημερινό πρωινό του MEGA» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου 30/12, στην εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, παρουσίασε ένα βίντεο με τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έγραψαν ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης και σε ένα από τα αποσπάσματα φαινόταν και η ίδια στον Όμορφο Κόσμο με τη Δέσποινα Βανδή.

Αμέσως ξύπνησαν αναμνήσεις στο μυαλό της και έτσι η παρουσιάστρια, φανερά συγκινημένη, προχώρησε σε μία άγνωστη για τον κόσμο ιστορία που συνόδευε τα πλάνα εκείνης της εποχής. Δάκρυσε, μάλιστα, και ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις.

«Είμαστε εκεί στη Δράμα της Ονειρούπολης, που ο Γρηγόρης είχε μια σχέση πολύ δυνατή μαζί τους και πηγαίναμε κάθε χρόνο εκείνη την περίοδο και κάναμε εκεί τις εκπομπές… Συγκινούμαι πολύ που βλέπω αυτά τα πλάνα, γιατί δεν τα έχω ξαναδεί. Στην εκπομπή αυτή, είναι τα Χριστούγεννα του 2007, έχω μάθει την προηγούμενη ημέρα ότι είμαι έγκυος στον Φίλιππο.

Έχω πάρει τη μάνα μου, της έχω πει ότι είμαι έγκυος, πηγαίνουμε στη Δράμα, κάνουμε την εκπομπή, έρχονται οι γονείς μου καθυστερημένα, οπότε δεν έχω προλάβει να τους δω πιο πριν, αλλά έχουν την πληροφορία… Με τον μπαμπά μου δεν έχω μιλήσει, αλλά κοιταζόμαστε και ξέρω ότι ξέρει, και είναι από κάτω και μου κάνει νοήματα η μάνα μου “μην κουνιέσαι, φτάνει, φτάνει, ήσυχα”. Το ήξερε μόνο η μάνα μου, ο Θοδωρής και ο μπαμπάς μου. Τώρα είδα τα πλάνα και συγκινήθηκα πολύ, γιατί δεν έχω τέτοιο αρχείο. Πάμε σε διαφημίσεις να σκουπίσουμε τα δάκρυα», αποκάλυψε.