Συγκλονίζει η Αναστασία Παντούση: «Σωθήκαμε από θαύμα, θυμάμαι το εκκωφαντικό μπαμ! Πέθανε η...»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αναστασία Παντούση μίλησε στο ΒΗΜΑgazino και την Έρη Βαρδάκη, αποκαλύπτοντας ένα τραγικό περιστατικό που βίωσε και την απώλεια που ακολούθησε όταν ήταν παιδί. Μια έκρηξη σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένεια της, αφήνοντας πίσω θύματα.

Η αποκάλυψη της Αναστασίας Παντούση

«Έχω ζήσει ως παιδί ένα τραγικό γεγονός, ένα ατύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η προγιαγιά μου, όταν έγινε μια έκρηξη με γκάζι στο διαμέρισμά της. Λίγα λεπτά μάλιστα προτού αυτό συμβεί, βρισκόμουν στο σπίτι της με τα ξαδέλφια μου. Κάπως εμείς σωθήκαμε από θαύμα. Θυμάμαι το εκκωφαντικό μπαμ, τις φωνές, την αγωνία, τα κλάματα, τους μεγάλους να λένε ότι εμείς τα παιδιά σωθήκαμε την τελευταία στιγμή, αλλά τα έχω και λίγο θολά στο μυαλό μου, σαν κακό όνειρο», απάντησε σε ερώτηση αν "έχετε έρθει ποτέ αντιμέτωπη με ισχυρό πένθος;".

«Από την άλλη το ομορφότερο ταξίδι που έχω κάνει ήταν το τελευταίο που έκανα στην Νορμανδία με τον σύντροφό μου. Βρεθήκαμε σε ένα μονοπάτι, χαθήκαμε σε κάτι γκρεμούς, δίπλα μας έτρεχαν άγρια άλογα, ελεύθερα, ενώ από τον ουρανό άκουγες τις φωνές των γλάρων. Ήταν από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου», είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: «Μπορεί να έχω υπάρξει σε σχέση που με χειραγωγούσε και να μην το έχω...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Αναστασίας Παντούση

Αναστασία Παντούση

Η αποκάλυψη για τη ζωή της

Την Παρασκευή 24/ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με την ηθοποιό να μιλάει εξομολογητικά για τη ζωή της σήμερα, αλλά και για το πως ένιωθε από όταν ήταν μικρό παιδί.

«Είμαι ακόμα αγοροκόριτσο. Ήμουν σε ένα σχολείο, στο μουσικό, που ήμασταν πολύ χαλαροί. Ερχόντουσαν μαθητές με πυτζάμες. Δεν θα περιποιηθώ τόσο. Θα γυρίσω το βράδυ και δεν θα κάνω τα μποτέ μου, μπορεί να πέσω για ύπνο βαμμένη. Θέλω να βγαίνει η Αναστασία και πολλές φορές μπορεί να πούμε πράγματα και να παρεξηγούν, να παίξουν αλλιώς μετά και δεν θέλω…Δεν την έχω πατήσει αλλά έχω δει ανθρώπους που ξέρω, πάνω στον λόγο μπορεί να παρεξηγηθούν.

Πώς μιλάς με την παρέα σου και θα σε καταλάβει; Στη τηλεόραση θα παρεξηγηθούν. Επειδή μου έτυχε να με τραβούν παπαράτσι, ένιωσα πολύ περίεργα. Και εγώ δεν είχα ξανά νιώσει στη ζωή μου κάτι τέτοιο. Σαν να έφυγαν όλα και αναρωτιέμαι τι γίνεται. Ένιωσα τρελή αμηχανία. Δεν περίμενα ότι θα έρθει σε εμένα. Δεν ένιωσα θυμό ή ενόχληση, μόνο αμηχανία.

Οι θεατές όταν έρχονται στο καμαρίνι με ρωτάνε και πιο προσωπικά πράγματα. Συνήθως με ρωτάνε αν είμαι όπως φαίνομαι γιατί βγάζω μια ευγένεια, μια εσωστρέφεια. Δεν θεωρώ ότι κρατιέμαι σε επίπεδο να δείξω κάτι άλλο αλλά στο τετ α τετ είναι να μην πω κάτι. Στο Instagram είμαι εγώ. Δεν θα ανεβάσω κάτι που θα ελέγξω περισσότερο, συν ότι δεν ανεβάζω συχνά!», είπε η Αναστασία Παντούση.