Πρωίαν σε είδον: Εκτός πλατό η Τζένη Μελιτά - Η ανακοίνωση του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Πολλοί θέλουν να πάρουν τη θέση της...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πρωίαν σε είδον: Εκτός πλατό η Τζένη Μελιτά - Η ανακοίνωση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Χωρίς την Τζένη Μελιτά ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 26/2, η εκπομπή Πρωίαν σε Είδον. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίστηκε μόνος του στο πλατό της εκπομπής εξηγώντας στους τηλεθεατές τι συνέβη με την συμπαρουσιάστριά του.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος λοιπόν, ανακοίνωσε ότι η Τζένη Μελιτά είναι άρρωστη και γι' αυτό τον λόγο δεν παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή. Ωστόσο δεν είναι η μόνη. Στην σημερινή της εκπομπή του BreakfastStar, η Ελένη Χατζίδου εμφανίστηκε μόνης της, χωρίς τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος χρειάστηκε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όσα είπε η Φώτης Σεργουλόπουλος για την απουσία της Τζένης Μελιτά

«Μόνος μου στο βίντεο, μόνος μου και τώρα. Το Τζενάκι μας είναι άρρωστο, όπως πάρα πολύς κόσμος. Να καθίσουν στο σπίτι τους όσοι είναι άρρωστοι, όσοι δεν είμαστε, είμαστε εδώ. Πολλοί θέλουν να πάρουν τη θέση της, αλλά θα διαλέξω» ανέφερε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Το ανέκδοτο του Φώτη Σεργουλόπουλου που έκανε το πλατό να "παγώσει"

Την περασμένη εβδομάδα ο Φώτης Σεργουρόπουλος είπε στην Τζένη Μελιτά, ένα κρύο" ανέκδοτο στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε Είδον και έκανε ολόκληρο το πλατό να "παγώσει" καθώς, κανείς δεν φαίνεται να γέλασε με το αστείο του παρουσιαστή.

O Φώτης Σεργουλόπουλος, θέλησε αστιευτεί, με αφορμή θέμα της εκπομπής για το πώς θα ξεπεράσεις έναν χωρισμό. Ωστόσο φαίνεται πως το ανέκδοτο δεν ήταν και πολύ πετυχημένο ενώ η συμπαρουσιάστρια του έμεινε "άφωνη" καθώς δεν περίμενε την συγκεκριμένη ατάκα.

«Μια φίλη μου τα έφτιαξε με έναν Βιολόγο 17 χρονών» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν είναι λίγο μικρός για βιολόγος;» ρώτησε η Τζένη Μελιτά

«Ναι, είναι μικροβιολόγος» απάντησε ο παρουσιαστής

«Το ξέρεις αν σηκωθείς να τα λες αυτά όρθιος θα κάνεις σχεδόν stand up comedy. Ωραία πήγε αυτό πάντως σαν σκετσάκι. Αμηχανία στο πλατό», σχολίασε η Τζένη Μελιτά με το πλατό να έχει μείνει "παγωμένο".