Η πρώτη ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο - «Ψηνόμουν στον πυρετό ήμουν πάρα πολύ χάλια...»

«Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα μαι στην εκπομπή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο - «Ψηνόμουν στον πυρετό ήμουν πάρα πολύ χάλια...»

Το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, θέλησε να στείλει το πρωί της Δευτέρας 26/2, ο Ετεοκλής Παύλου. Υπενθυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Σήμερα μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, η Ελένη Χατζίδου να εξήγησε τον λόγο που βρίσκεται μόνη στο πλατό (δείτε εδώ τα λόγια της).

Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο

«Καλημέρα, σήμερα δε θα είμαι στην εκπομπή, γιατί ήρθα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ήρθα γύρω στις 3 τα ξημερώματα.Ψηνόμουν στον πυρετό ήμουν πάρα πολύ χάλια. Είμαι εδώ στα επείγοντα και περιμένω αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα μαι στην εκπομπή. περαστικά σε όλους» είπε ο Ετεοκλής Παύλου στο Instastory του.

Πριν από λίγες ημέρες είχε νοσηλευτεί και η κόρη του

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα στο νοσοκομείο λόγω πνευμονίας, είχε μεταφερθεί και η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, Μελίτα, όπου έμεινε περίπου τρεις μέρες. Ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 22/2 η Ελένη Χατζίδου μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως πλέον έχει γυρίσει στο σπίτι τους αλλά δεν μπορεί να επιστρέψει στο κανονικό της πρόγραμμα ακόμα, διότι πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία (δείτε εδώ).

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσίευσε ξανά στον λογαγιασμό της, ένα βίντεο, από το σπίτι της, οπου μαζί με την μικρή Μελίνα, παίζουν παιχνίδια. Η Ελένη Χατζίδου φαίνεται αρεκτά ανακουφισμένη αφού η περιπέτεια τους τελείωσε.