Γιώργος Αγγελόπουλος: Ευχάριστα νέα λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του - Έγινε γνωστό πως...

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δει το τελευταίο διάστημα τη ζωή του να αλλάζει καθώς η μοίρα του επιφύλασσε ευχάριστες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές. Τα επαγγελματικά του επίσης είναι σε φάση αλλαγών, καθώς η παρουσία του στη Γη της ελιάς ολοκληρώνεται.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η παραγωγή της σειράς επιβεβαιώνουν πως η συνεργασία τους ολοκληρώνεται σε πολύ φιλικό κλίμα, καθώς ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της Ελιάς είχε συγκεκριμένο σενάριο με ορισμένο τέλος.

Δείτε εδώ: Οι δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου για το τέλος του Αγγελόπουλου από τη Γη της Ελιάς

Η αποκάλυψη για τα επαγγελματικά σχέδια του Γιώργου Αγγελόπουλου

Το επιτυχημένο team του σίριαλ με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου, τη Βάνα Δημητρίου και άλλους σημαντικούς συνεργάτες ετοιμάζουν νέο σίριαλ, αφού η Γη της Ελιάς αναμένεται να ρίξει φινάλε μετά από 4 σεζόν. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως η σειρά θα είναι αστυνομική και πως ο Ντάνος είναι πολύ κοντά στο να πάρει και εκείνος μέρος σε αυτή με πολύ ενδιαφέρων ρόλο.

Η καθημερινότητά του αφού έγινε πατέρας

«Θα χάσω την πτήση. Δεν ξέρω πόσα ταξίδια θα κάνω ακόμα, έχουμε περίπου δύο μήνες ακόμα. Πιο όμορφα πράγματα από αυτό δεν υπάρχουν δόξα τω Θεώ, όλα καλά. Έχεις κορούλα και ξέρεις, να σου ζήσει, να είναι όλα τα παιδιά καλά, έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ! Είναι η πρώτη φορά που έχω παιδί, είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, τι να σου πω από εκεί και πέρα, δεν το έχω ξαναζήσει, είναι όμορφο πράγμα, όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν και είμαστε κατά πάνω, να είμαστε όλοι όσο το δυνατόν περισσότερο εκεί», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη Δευτέρα 19/2 στο Πρωινό.