Μαρίνα Σάττι: Αγνώριστη με σατέν μαύρο φόρεμα - Τα ''έσπασε'' στην Πάολα χορεύοντας ξέφρενα στην πίστα (Βίντεο)

Ο απόλυτος πανικός επί σκηνής!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: Αγνώριστη με σατέν μαύρο φόρεμα - Τα ''έσπασε'' στην Πάολα χορεύοντας ξέφρενα στην πίστα (Βίντεο)

Πρόσφατα η Μαρίνα Σάττι έκανε μια νέα βραδινή εμφάνιση στο μαγαζί, που τραγουδάει η Πάολα με την τραγουδίστρια να διασκεδάζει μέχρι το πρωί μαζί με τη χορευτική ομάδα, που θα τη συνοδεύσει στη Eurovision 2024.

Η τραγουδίστρια, όπως βλέπουμε από τα πλάνα που εξασφάλισε το Super Κατερίνα και πρόβαλε τη Δευτέρα 26/2, ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε και στη συνέχεια χόρεψε με την Πάολα και τους χορευτές της.

Ο ξέφρενος χορός της Μαρίνας Σάττι με την Πάολα

Οι δύο τραγουδίστριες έδειχναν να απολαμβάνουν αυτή τη συνύπαρξη τους επί σκηνής και παράλληλα το κοινό από τη μεριά του τις αποθέωσε πετώντας γαρύφαλλα και δημοσιεύοντας βίντεο στα social media (δείτε εδώ πως λένε το κομμάτι που θα πει η Σάττι στη Eurovision).

Τα παιδικά χρόνια της Σάττι και η σχέση με την οικογένειά της

«Ο μπαμπάς μου είναι από το Σουδάν και η μαμά μου από την Ελλάδα, οπότε αυτό ήταν κάτι, που υπήρχε από νωρίς και αυτό με τις γλώσσες και τις μουσικές και τις συνταγές μαγειρικής, με τα ταξίδια, που κάναμε, με τους ανθρώπους, που γνωρίζαμε. Από το Σουδάν αυτό ίσως, που ίσως εγώ έχω κρατήσει έντονα στη ζωή μου και στην καθημερινότητά μου είναι τα χρώματα.

Στο Σουδάν έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω. Επειδή οι γονείς μου έχουν χωρίσει, ο μπαμπάς μου μένει πλέον στο Σουδάν, οπότε βρισκόμαστε μόνο, όταν έρχεται εδώ, μιλάμε και στο τηλέφωνο. Έχω και μία μικρή αδελφή από τον καινούργιο γάμο του μπαμπά μου, που είναι 14 χρονών, ήταν πολύ περήφανη πάντα και έλεγε, ότι έχει μία αδελφή τραγουδίστρια. Χαίρομαι, τι να πω», είχε πει η Μαρίνα Σάττι την Τετάρτη (25/10) στην εκπομπή Ελένη.