Ετεοκλής Παύλου: «Ανησύχησα επειδή έχω και ένα...» - Επέστρεψε στο πλατό του Breakfast@star μετά την περιπέτεια της υγείας του

Τα πρώτα του λόγια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε κλίμα χαράς και με χαμόγελο επέστρεψε στην εκπομπή Breakfast@star το πρωί της Τρίτης 27/2, ο Ετεοκλής Παύλου μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Υπενθυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείτα ξημερώματα της Κυριακής.

Επέστρεψε ο Ετεοκλής Παύλου στο Breakfast@star

Χθες το πρωί η Ελένη Χατζίδου εμφανίστηκε solo στην έναρξη της εκπομπής ενημερώνοντας τους τηλεθεατές τι έχει συμβεί (δείτε εδώ). Ωστόσο σήμερα το πρωί ο Ετεοκλής Παύλου εμφανίστηκε κανονικά στο πλατό και ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τα μηνύματα στήριξης.

«Είμαι καλά, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Απλά ανησύχησα επειδή έχω και ένα βεβαρημένο ιστορικό, οπότε οτιδήποτε συμβαίνει, το κοιτάω. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, πόσος κόσμος μου έστειλε μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Πραγματικά συγκινήθηκα!», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο

Ο όγκος από τα μηνύματα συμαπράστασης ήταν τεράστιος και έτσι ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μία ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο για να ενημερώσει τους ακολούθους του για την κατάσταση της υγείας του και τους ευχαρηστίσει για το ενδιαφέρον που έδειξαν.

«Καλημέρα, σήμερα δε θα είμαι στην εκπομπή, γιατί ήρθα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ήρθα γύρω στις 3 τα ξημερώματα.Ψηνόμουν στον πυρετό ήμουν πάρα πολύ χάλια. Είμαι εδώ στα επείγοντα και περιμένω αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα μαι στην εκπομπή. περαστικά σε όλους» είπε ο Ετεοκλής Παύλου στο Instastory του.