Γιώτα Μιχαλοπούλου: Η τρομακτική αλλαγή στην εμφάνισή της και η ανατριχιαστική ανάρτησή της - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η ένδοξη δημοσιογράφος του ΑΝΤ1

«Η καρδιά άντεξε, ο εγκέφαλος αντέχει ακόμα και αυτός»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Γιώτα Μιχαλοπούλου: Η τρομακτική αλλαγή στην εμφάνισή της και η ανατριχιαστική ανάρτησή της - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η ένδοξη δημοσιογράφος του ΑΝΤ1

Μια ανάρτηση της δημοσιογράφου και πρώην ισχυρής anchorwoman του ΑΝΤ1, Γιώτας Μιχαλοπούλου, έκανε πολύ κόσμο να ανησυχήσει, καθώς εκείνη στο δημόσιο μήνυμά της ανέφερε ότι: «τα μεγάλα “πακέτα” που βάρυναν τις πλάτες μου, το διαχρονικό άγχος της επιβίωσης και η “σπασμένη” καρδιά μου παραλίγο να με στείλουν αδιάβαστη».

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου (μιας πρώτης γραμμής παρουσιάστρια ειδήσεων όπως είναι σήμερα π.χ η Σία Κοσιώνη) που είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα στα media, στις αρχές του 2000, λόγω της χρυσής μεταγραφής της από την ΝΕΤ στο κανάλι του Αμαρουσίου, ενημέρωσε πρόσφατα τους διαδικτυακούς της φίλους ότι όλα είναι καλά με εκείνη, αποκαλώντας μάλιστα τον... νεκροθάφτη κ@@@@@α. Κάποιοι θεώρησαν αρχικά ότι μιλάει για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε, όλοι όμως εκείνοι που την γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν ότι το μήνυμά της αυτό έχει “διπλή” ανάγνωση και ότι αναφερόταν και σε κάποιες δυσκολίες στη ζωή της που αντιμετώπισε και επειδή δεν “μασάει” γενικά σε κανένα πρόβλημα, είπε και τη φράση “νεκροθάφτη κ@@@@@α”...

Συγκεκριμένα η Γιώτα Μιχαλοπούλου έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και έγραψε: «Ένας αρρύθμιστος θυρεοειδής, μερικά “πακέτα” πιο μεγάλα από τις πλάτες μου, το διαχρονικό άγχος της επιβίωσης και μια “σπασμένη” καρδιά, λίγο κόντεψαν να με στείλουν αδιάβαστη. Η καρδιά άντεξε, ο εγκέφαλος αντέχει ακόμα και αυτός, συνεπώς κ@@@@@α νεκροθάφτη δεν μασάω. Σηκώθηκα ξανά»

Ποια ήταν η “σιδηρά κυρία” του ΑΝΤ1, Γιώτα Μιχαλοπούλου

Πως είναι σήμερα η Γιώτα Μιχαλοπούλου
Facebook/Yiota M. Michalopoulou

Η ανάρτηση της Γιώτας Μιχαλοπούλου που έγινε μερικές μέρες πριν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, συγκίνησε ιδιαίτερα όλους όσοι γνώριζαν το χαμογελαστό κορίτσι του ΑΝΤ1 με την έντονη προσωπικότητα που την είχε κάνει ξεχωριστή. Οι νεότεροι δημοσιογράφοι δεν την γνωρίζουν, οι πιο παλιοί όμως, έχουν σίγουρα πολλά καλά να θυμούνται (κυρίως το ήθος της) από την Γιώτα Μιχαλοπούλου, που είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο στις αρχές του 2000, με την ηχηρή μεταγραφή της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ με τον Αντώνη Λιάρο, στον ΑΝΤ1, αρχικά ως συμπαρουσιάστρια στις εκπομπές του Τέρενς Κουίκ και του Νίκου Μάνεση και στη συνέχεια ως κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων.

Η πανέμορφη δημοσιογράφος έμεινε για 11 χρόνια στο κανάλι, και υπήρξε μια από τις “σιδηρές κυρίες” της ενημέρωσης που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό που την ακολουθούσε πιστά. Η γνωριμία της με τον διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1 Γιάννη Παπουτσάνη, εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που οδήγησε σε γάμο.

Το ζευγάρι λίγο αργότερα αποφάσισε να χωρίσει αθόρυβα, ξαφνιάζοντας το περιβάλλον του και τους δημοσιογραφικούς κύκλους. Η αποχώρησή της από το κανάλι και η μετακόμισή της στην συνέχεια στο Λος Άντζελες, όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια περίπου, γέννησε επιπλέον ερωτηματικά για τους φίλους της που την είχαν ξεχωρίσει για τον χαρακτήρα της. Τα ερωτηματικά για την αποχή της από τον χώρο ουσιαστικά δεν λύθηκαν ποτέ, η Γιώτα Μιχαλοπούλου δεχόταν στην συνέχεια πολλές προτάσεις από άλλα κανάλια, έδειχνε όμως να έχει γυρίσει την πλάτη της στην δημοσιότητα και στον χώρο.

Εκείνη αρκέστηκε να πει λίγο πριν φύγει για το εξωτερικό ότι: «Ήταν μια κοινή απόφαση με τον ΑΝΤ1 σε ότι αφορά το δικό μου κομμάτι. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν δικοί μου άνθρωποι στο Λος Άντζελες. Υπάρχει προσωπικός κύκλος. Μη φανταστείτε όμως ότι κι εκεί είναι εύκολα τα πράγματα»

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου σήμερα ζει και εργάζεται σε διαδικτυακό ραδιόφωνο, ενώ ταυτόχρονα έκανε σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στον χώρο της Τέχνης και στο τμήμα ευρωπαικού πολιτισμού. Έχει επιλέξει και δεν κάνει κοσμικές εμφανίσεις, ζει αθόρυβα, γυρνάει την πλάτη της στην τηλεόραση και στα media και δείχνει μια αποστροφή και αφήνει πίσω τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας που την αγάπησαν.