Ελένη Φουρέιρα: Στο χειρουργείο ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία

Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες για τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο σύντροφός της Ελένης Φουρέιρα υπέστη συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωλένης στο ματς της Κηφισιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής δεν χάνει το κέφι του, ωστόσο καλείται να απέχει από κάθε είδους αθλητική υποχρέωση, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, θα μείνει «εκτός» για περίπου δύο μήνες.

Μέχρι στιγμής πάντως όλα βαίνουν καλώς. Μάλιστα πριν από λίγη ώρα, το ιατρικό κέντρο όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram με τον Αλμπέρτο Μποτία στο κρεβάτι του νοσοκομείου, και τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής που έκανε την εν λόγω εγχείριση.

«O Αλμπέρτο Μποτία (@botia_3), ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κηφισιάς @kifisiafc, υπεβλήθη από τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, Ορθοπεδικό, Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής, Ιατρικό Π. Φαλήρου, σε επιτυχημένη χειρουργική αποκατάσταση συντριπτικού κατάγματος της (AP) ωλένης που υπέστη στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική» ανέφερε η σχετική ανάρτηση.

Στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα στέκεται διακριτικά στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, αφού δεν έχει κρύψει πόσο πολύ τον αγαπάει. Πάνω απ' όλα είναι και ο υπεύθυνος για τον ερχομό του γιου της στη ζωή της, που την έχει γεμίσει με αγάπη και φως. Ο μονάκριβος καρπός του έρωτά της ήρθε στον κόσμο πριν από ένα χρόνο, και 20 μέρες, με την τραγουδίστρια να κάνει ανάρτηση για εκείνον «7/2/23 Σ' ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ. #1 #happybirthday».

Το έτος που έφυγε ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το καλύτερο της ζωής της και αυτό οφείλεται στην εγκυμοσύνη της και στην απόκτηση του πρώτου της παιδιού. Η Ελένη Φουρέιρα είχε αποχαιρετήσει το 2023 λέγοντας: «Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Κάνω αυτό το story, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο, όχι να κάνω post και βίντεο με το 2023»