Δημήτρης Μακαλιάς: «Παντρευτήκαμε την ημέρα τον γενεθλίων μου για να θυμάται τον γάμο μας, και τον ξεχνάει!»

Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha, που τον συνάντησε σε βραδινή έξοδο. Ο ηθοποιός, και συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα στο I Love ΣουΚου, μίλησε για τη σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον ιδιαίτερο λόγο που επέλεξαν να παντρευτούν την ίδια ημέρα με τα γενέθλιά του.

«Η Αντιγόνη δεν θυμάται ημερομηνίες και επετείους, εκείνος εγώ στη σχέση που τα θυμάμαι, εκείνη ξεχνάει παντελώς. Φαντάσου ότι της έχω πάει δώρο στο σπίτι για την επέτειό μας, το άφησα σπίτι γιατί έπρεπε να φύγω, και όταν γύρισα σπίτι δεν το είχε αγγίξει καν γιατί νόμιζε ότι δεν είναι γι' αυτήν, αλλά πράγματα που είχαν δώσει σ' εμένα. Κάτι δεν έκανα κι εγώ καλά μάλλον, αλλά δεν έχει τέτοια μνήμη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Φαντάσου κάναμε τον γάμο την ημέρα των γενεθλίων μου με την ελπίδα ότι θα θυμάται τον γάμο. Θυμάται μόνο τα γενέθλια, τον γάμο τον ξεχνάει. Μάλλον θέλει να τον ξεχάσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια με χιούμορ.

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά στον Δημήτρη Παπανώτα

Στις δηλώσεις του στο Happy Day δεν αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπανώτα, που τον χαρακτήρισε «αλεξιπτωτιστή», ωστόσο απάντησε μέσα από το I Love ΣουΚου το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου ο Δημήτρης Μακαλιάς εμφανίστηκε όντως ως... αλεξιπτωτιστής, για να σατιρίσει όσα ειπώθηκαν.

Μιλώντας στο Πρωινό Σουσού ο ηθοποιός και παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων: «Με χιούμορ προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την επικαιρότητα. Ένα τέτοιο εύστοχο και ωραίο σχόλιο που έκανε ο κύριος Παπανώτας, θεωρήσαμε ότι πρέπει να το σχολιάσουμε με τον δικό μας γλαφυρό, αναπαραστατικό τρόπο. Και αυτό κάναμε. Το χιούμορ είναι προσωπικό, το κατανοώ και το σέβομαι. Δεν κρύβεται κάτι, είναι ένα αλισβερίσι ατακών για να περνάμε καλά. Αλλά νομίζω ότι τώρα το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας, οπότε ήρθε η ώρα να το αφήσουμε πίσω, από τη δική μας πλευρά τουλάχιστον».