Έλενα Κρεμλίδου: «Μετά από 8 χρόνια σπουδών έχω ένα αποδεικτικό των κόπων μου»

Πήρε το πτυχίο της - Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/elena_mariposa
Instagram/elena_mariposa

Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει απόψε η Έλενα Κρεμλίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μόλις πήρε το πτυχίο της στο Business Marketing, με ειδίκευση στο Management, και έλαμψε φορώντας την τήβεννο μαζί με το χαρακτηριστικό καπέλο. Για του λόγου το αληθές μάλιστα, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στιγμιότυπα από την τελετή και αποκάλυψε τους λόγους που άργησε. Ναι, μέσα σε αυτούς ήταν και το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Πόσο χαρούμενη και περήφανη είμαι για το πτυχίο μου! Μετά από σχεδόν 8 χρόνια σπουδών* επιτέλους έχω ένα αποδεικτικό μερικών εκ των κόπων μου και πέταξα και το πολυπόθητο καπέλο! Πτυχιούχος Business Marketing (Management) class of 2023. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το @mediterranean_college που ήταν δίπλα μου σαν οικογένεια σε όλα τα εύκολα και τα δύσκολα της φοίτησης μου αλλά και την αληθινή μου οικογένεια που είναι πάντα δίπλα μου σε οτιδήποτε χρειαστώ

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! *8 χρόνια σπουδών: 4 χρόνια πάλεψα με την σχολή που πέρασα με τις πανελλήνιες αλλά δεν τελείωσα πριν αρχίσω το προπτυχιακό μου στο κολέγιο & 3+1 χρόνια η σχολή μου εδώ (το +1 ήρθε λόγω του Survivor)», ανέφερε στη σχετική ανάρτηση η Έλενα Κρεμλίδου.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι «κεραυνοί» της Έλενας Κρεμλίδου για το Survivor

Η «Μαριπόσα» είχε λάβει μέρος στο Survivor σε αυτό το διάστημα, ωστόσο δεν κρατάει τις ωραιότερες αναμνήσεις από τότε: «Εκείνη την περίοδο ασχολούνταν όλοι με το πώς είναι το σώμα μου, ότι είμαι πολύ πιο μεγαλόσωμη, ότι έχω πιο μεγάλα μπούτια. Είχα σοκαριστεί. Και θυμάμαι ότι το είχα σχολιάσει, και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό».

«Περνούσα μήνυμα στα κορίτσια ότι έχετε δικαίωμα να είστε όπου είστε όπως και να είστε, αγαπήστε το σώμα σας, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι... και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό το κοινωνικό μήνυμα προφανώς. Το μόνο που ήθελαν να δείξουν από την Έλενα είναι ότι είναι μία τεμπέλα influencer, που όλη μέρα και κοιμάται», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride.

Η Έλενα Κρεμλίδου συμπλήρωσε: «Υπάρχει πλάνο που είμαι όντως ξαπλωμένη με κλειστά τα μάτια και έλεγαν: η Έλενα κοιμάται. Κι εγώ ήμουν πρησμένη και κατακόκκινη από την ηλίαση. Το μοντάζ κάνει θαύματα παιδάκια».