Ιωάννα Τούνη: Έκανε πλαστική στη μύτη της - Οι πρώτες εικόνες στο νοσοκομείο με τις γάζες και μελανιές στο πρόσωπο

Αρκετά ταλαιπωρημένη η όψη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως πήρε την απόφαση μαζί με την αισθητική επέμβαση στο στήθος της να φτιάξει και τη μύτη της.

Επειδή όμως ο γιατρός της απαγόρεψε να επέμβει τη δεδομένη χρονική στιγμή στο στήθος της, η ίδια επέλεξε να κάνει σε πρώτη φάση - για δεύτερη φορά - πλαστική στη μύτη της (δείτε εδώ όσα είχε πει).

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 27/2 η Ιωάννα Τούνη είχε εξαφανιστεί για λίγες ώρες από τα social media, καθώς είχε προγραμματιστεί η επέμβασή της. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η influencer επανήλθε με ένα νέο βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου δείχνοντας αρκετά κουρασμένη μετά το χειρουργείο - έχοντας γάζες, αίματα και μελανιές στο πρόσωπό της.

Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη της

«Συμπεθέρες μου είμαι πτώμα, τα λέμε αύριο αν νιώσω καλύτερα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη - Πλαστική στη μύτη - Αίμα

Ο προβληματισμός της για την πλαστική στο στήθος

Στις 26/1/2024 η Ιωάννα Τούνη με instagram stories είχε μιλήσει ξανά για την απόφαση της να κάνει πλαστική στο στήθος αλλά και για τους προβληματισμούς της:

«Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει οι ίδιες στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, να δείτε πώς κάθεται και μην υπάρχει μετά πρόβλημα με το ένθεμα, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει βυζιά, πολλά βυζιά. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω πολλά βυζιά, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.

«Μετά το θηλασμό νιώθω ότι το στήθος μου έχει εξαφανιστεί (και ότι έχει μείνει έχει πάρει την κάτω βόλτα). Έχω πάρει απόφαση να το φτιάξω, δεν ξέρω αν χρειαστεί ανόρθωση ή μικρή αυξητική (σίγουρα θέλω ωραίο φυσικό αποτέλεσμα)», έγραψε η ίδια.