Δήμητρα Ματσούκα: «Το αγόρι μου...» - Δημοσίευσε σπάνια κοινή φωτογραφία χαμογελώντας στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης πριν από λίγους μήνες ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με το μυστήριο να γίνεται κάτω υπό άκρα μυστικότητα με το ζευγάρι να καλεί λίγους και αγαπημένους φίλους - συγγενείς (δείτε εδώ την ηθοποιό ντυμένη νύφη).

Στη συνέχεια μετά το γάμο, η Δήμητρα Ματσούκα αποφάσισε να κρατήσει μια πιο ανοιχτή στάση σε ότι αφορά τα μέσα και την προσωπική της ζωή. Έτσι οι αναφορές της και τα τρυφερά λόγια για τον Πέτρο Κόκκαλη δεν αποτελούν πια κάτι το τόσο σπάνιο.

Μάλιστα, την Τρίτη 27/2 η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram - δημοσιεύοντας μια σπάνια selfie - με τον Πέτρο Κόκκαλη για τα χθεσινά 26/2 γενέθλιά του.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Ματσούκα για τα γενέθλια του Πέτρου Κόκκαλη

«Και τελοσπαντων εχθές είχε τα γενέθλιά του το αγόρι μου. Δεχόμεθα ευχές», έγραψε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον Κόκκαλη

«Ήταν η συνέχιση της σχέσης μας. Δε περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη. Νιώθω πολύ ευγνώμων. Με τον Πέτρο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύντροφοι. Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας και στα όρια που θέτουμε σε πράγματα. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή μας», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα το Σάββατο 17/2/24 στο Καλύτερα δεν Γίνεται.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να ασχοληθεί ενεργά με το κόμμα του συζύγου της απάντησε «Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική. Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε. Είμαι ενθουσιασμένη και με αυτό που συμβαίνει, με αυτό το καινούργιο πολιτικό φορέα, τον Κόσμο, ξέρω πολύ καλά ότι έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή της χώρας», συνέχισε η Δήμητρα Ματσούκα.