Γρηγόρης Αρναούτογλου - Συγκλονίζει με την αποκάλυψη του: «Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο...»

Τα ακραία περιστατικά που έχει βιώσει με τους παπαράτσι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου - Συγκλονίζει με την αποκάλυψη του: «Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο...»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής The 2night show τον Άρη Καβατζίκη. Οι δυο άντρες το βράδυ της Τρίτης 27/2 συζήτησαν για τις εποχές των παπαράτσι όπου κυνηγούσαν τους επώνυμους για μια φωτογραφία και δεν δίσταζαν να τους τραβήξουν σε πάρα πολύ προσωπικές τους στιγμές.

Ο παρουσιαστής λοιπόν αποκάλυψε για πρώτη φορά διάφορα περιστατικά που βίωσε τα οποία ήταν ακραία. Μάλιστα, ένας φωτογράφος στο παρελθόν τον είχε φωτογραφήσει από το μπαλκόνι του δωματίου που ήταν με την τότε σύντροφό του.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους παπαράτσι

«Πέρασα πολύ δύσκολα όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου αυτοκίνητα για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις. Εμείς με την σύντροφο μου εκείνης της περίοδο κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες και βάζαμε άλλα ρούχα» αποκάλυψε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για να συμπληρώσει: «Πρέπει να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό που δεν το κυνήγησα ποτέ. Σε εμένα έκαναν το χειρότερο. Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια. όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ» - δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφός του σήμερα.

Μάλιστα, αποκάλυψε επίσης ακόμα ένα περιστατικό που σόκαρε: «Έχει τύχει να βγω με μία πολύ ωραία κυρία για φαγητό πριν από 15 χρόνια. Δημοσιεύθηκε φωτογραφία, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω. Καμία φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες γιατί ξέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά μας. Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία».