Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Πώς απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν;

«Μου αρέσει που είμαι δούλα και κυρά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Πώς απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν;

Την Ελίζαμπεθ Ελέτσι συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, που δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις φήμες εγκυμοσύνης που ακούστηκαν πρόσφατα, ενώ μετέφερε και το κλίμα από τον μέχρι στιγμής έγγαμο βίο με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

«Παιδιά δεν είμαι έγκυος, ειλικρινά», είπε χαρακτηριστικά βάζοντας τέλος σε κάθε είδους παραφιλολογία, ωστόσο τόνισε πως είναι κάτι που θέλουν πολύ και οι δύο. Στη συνέχεια η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε ότι φροντίζει πολύ τον σύζυγό της και το φαγητό για το οποίο χάλασαν τη διατροφή τους. «Δεν μπορεί να αντισταθεί στον μουσακά, άστο... Μου αρέσει που είμαι δούλα και κυρά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Mega Καλημέρα κατά τη βραδινή της έξοδο.

Τι δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status του Astra TV, με τον Κωνσταντίνο Καμέα,. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία και στον γάμο με τον σύζυγό της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, αλλά και στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή που επισκίασαν αυτό το χαρούμενο γεγονός.

Όπως ξεκαθάρισε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, έχει προσκομίσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά χωρίς να διαπιστώνεται κάποια παρατυπία, ενώ είναι σχεδόν σίγουρη για τον άνθρωπο που τους κατήγγειλε ψευδώς, και μόλις βεβαιωθεί, είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά.

«Έζησα έναν εφιάλτη, ξαφνικά μετά από ένα μήνα κάποια πήγε να αμαυρώσει το δικό μου όνομα, και του Νεκτάριου στη συνέχεια, για να πει ότι κάναμε ένα “πάρτι φοροδιαφυγής”. Κατ' αρχάς ως Ελληνίδα πολίτης πληρώνω όλους τους φόρους μου, είμαι νομοταγής απέναντι στο κράτος, γιατί είμαι γεννημένη εδώ, έχω και την επιχείρησή μου», είπε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.