Ελένη Χατζίδου: «Σήμερα πήρα τη Μελίτα...» - ''Ρίγη'' συγκίνησης με την ανάρτησή της ανήμερα του ενός χρόνου από την Τραγωδία στα Τέμπη

Η φωτογραφία με μαύρο φόντο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ξημέρωσε την Τετάρτη 28/2 καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την τραγική εκείνη στιγμή, που 57 αθώες ψυχές έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Από το πρωί της Τετάρτης γίνονται πορείες σε κεντρικά σημεία της χώρας με τον κόσμο και τις οικογένειες των θυμάτων να ζητάνε δικαίωση για τις ψυχές τον προσώπων τους, που θυσιάστηκαν μέσα σε ένα βαγόνι.

Οι αναρτήσεις στα social media είναι πολλές ανήμερα της συμπλήρωσης του ενός χρόνου και μάλιστα οι περισσότερες από αυτές είναι συγκινητικές και άλλες βγάζουν οργή και θυμό. Με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την τραγωδία στα Τέμπη

«Σήμερα πήρα τη Μελίτα μια πιο σφιχτή αγκαλιά. 28/2/2023, #Τέμπη», έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου - Τέμπη

Χατζίδου και Παύλου για την τραγωδία στα Τέμπη

Βαρύ ήταν το κλίμα στην έναρξη της εκπομπής BreakfastStar με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να μιλούν για την τραγωδία στα Τέμπη:

«Ελπίζουμε να είστε καλά. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, βαριά ημέρα. Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την αδιανόητη τραγωδία στα Τέμπη, ερωτήσεις ψάχνουν απαντήσεις, τα θύματα ψάχνουν δικαίωση. Εμείς στη συνέχεια της εκπομπής θα δούμε κάποια πράγματα, θα συζητήσουμε το θέμα. Είμαστε εδώ όμως με την γνωστή συνταγή μας», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Θα πάμε παρακάτω, χωρίς να ξεχνάμε ποτέ και όσοι είμαστε σε εκπομπές αλλά και γενικότερα ως χώρα και ως άνθρωποι. Ζητούν δικαίωση τα θύματα και όλοι όσοι έχουν μείνει πίσω», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.