Ζωή Παπαδοπούλου - Η σπαρακτική ανάρτηση για την 23χρονη Αγάπη που πέθανε στα Τέμπη: «Δεν γύρισε στους γονείς...»

«Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου, και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζωή Παπαδοπούλου - Η σπαρακτική ανάρτηση για την 23χρονη Αγάπη που πέθανε στα Τέμπη: «Δεν γύρισε στους γονείς...»

Ένας χρόνος πέρασε από την ασύλληπτη τραγωδία των Τεμπών όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο όταν δυο τρένα - μια εμπορική και μια επιβατική αμαξοστοιχία - συγκρούστηκαν μετωπικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλοι άνθρωποι από τα πρώτα βαγόνια που εξαϋλώθηκαν θεωρούνται αγνοούμενοι καθώς δεν έχει εντοπιστεί γενετικό υλικό τους...

Οι γονείς των θυμάτων αλλά και οι επιζήσαντες ζητούν δικαίωση. Όλοι πήραν το τρένο για ασφάλεια, ωστόσο τελικά κάποιοι το είχαν πάρει για να τους οδηγήσει στο θάνατο...

Το ντοκιμαντέρ μάλιστα του MEGA με τις περιγραφές των παιδιών που σώθηκαν αλλά και των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους είναι ανατριχιαστικά - δείτε εδώ.

Ανάμεσα λοιπόν σε εκείνους που δυστυχώς έφυγαν, ήταν και η 23χρονη Αγάπη Τσκακλίδου, μοναχοκόρη καθηγητών που είχε αγάπη για το τραγούδι. Μάλιστα, ήταν μαθήτρια της Ζωής Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια έκανε χθες 28/2 με αφορμή την μαύρη επέτειο, μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για την Αγάπη που πέθανε στα Τέμπη

«Η Αγάπη..

Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου, και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας.
Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου.

Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το "Μινοράκι", τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό..

Μπήκε όμως στο πιο "ασφαλές μέσο", στο τρένο των Τεμπών...και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της..

Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψε με, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου...», έγραψε στην ανάρτηση της η Ζωή Παπαδοπούλου και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν χιλιάδες με τους followers της να δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία που βίωσε η Ελλάδα.