Μαίρη Αργυριάδου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τον έχω πικράνει και το φέρω βαρέως...» - Όλη η αλήθεια για την άγνωστη συνεργασία τους και την ξαφνική παραίτηση

«Ήταν θέμα καρδιάς, ελπίζω να μη σου τύχει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαίρη Αργυριάδου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τον έχω πικράνει και το φέρω βαρέως...» - Όλη η αλήθεια για την άγνωστη συνεργασία τους και την ξαφνική παραίτηση

Για την άγνωστη συνεργασία της με την Δημήτρη Ουγγαρέζο και το ξεκίνημά της στο ραδιόφωνο, μίλησε η Μαίρη Αργυριάδου, στην εκπομπή The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 28/2. Η δημοσιογράφος σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, είχε αναφερθεί στον μεγάλο έρωτα που έζησε και για τον οποίο έφτασε μέχρι και την Ταϊλάνδη και για τον οποία παραιτήθηκε από το ραδιόφωνο.

«Μέσα μου αρρώστησα, έπαθα τρομερό σοκ. Διότι δεν ήθελα ούτε να κάνω ότι έκανα και να παρατήσω μια συγκεκριμένη δουλειά που την ήθελα πολύ αλλά δεν ήθελα όμως και να τον αφήσω. Φεύγω από το ραδιόφωνο αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Δεν πήγε όμως καλά και μια νύχτα τελείωσε, ούτε και δω πήγαινε καλά» είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η αποκάλυψη της Μαίρης Αργυριάδου για την συνεργασία της με την Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Κάναμε μαζί εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον Ρυθμό, τον αγαπώ πολύ, αν και τον έχω πικράνει και το φέρω βαρέως, έτσι όπως έφυγα» αποκάλυψε η Μαίρη Αργυριάδου.

Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον αέρα της εκπομπής και η Μαίρη Αργυριάδου ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Δεν έχω ιδέα από τέτοιους έρωτες. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ βαρύ, αλλά τώρα το σκέφτομαι γραφικά. Το φοβερό ήταν ότι δεν είχα ιδέα, φτάνω στο ραδιόφωνο και μου λένε κάτσε. Μου έδειξαν μια φωτογραφία της Μαίρης στην Ταϊλάνδη. Πραγματικά χρειαζόταν να κάτσω, ήπια ένα νερό και συνέχισα. Δεν μου έκανε κάτι κακό. Οι άνθρωποι πρέπει να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Μακάρι να μου τύχαινε και μένα κάτι τέτοιο, να τα βροντήξω και να φύγω από τη χώρα. Περασμένα, ξεχασμένα» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ήταν θέμα καρδιάς, ελπίζω να μη σου τύχει κάτι τέτοιο όπως σε μένα» απάντησε η Μαίρη Αργυριάδου.