Κώστας Τσουρός: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος»

«Όχι ότι δεν πίστευα αυτό που είπα, αλλά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος»

Ο Κώστας Τσουρός απάντησε στην κάμερα του Μega Kαλημέρα για το ξέσπασμα που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με αφορμή την κριτική που έκανε ο τελευταίος μέσω YouTube σε διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής ήταν ειλικρινέστατος.

«Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Βασάλος», είπε στην κάμερα του Mega Καλημέρα γελώντας για να συμπληρώσει: «Όχι ότι δεν πίστευα ακριβώς αυτό που είπα, αλλά εν πάση περιπτώσει πιστεύω ότι επειδή είχα τα νεύρα μου το τράβηξα λίγο περισσότερο».

Ο Κώστας Τσουρός δήλωσε στη συνέχεια: «Το να λέει κάποιος κάτι όταν σχολιάζεις σε μία εκπομπή, δεν χρειάζεται αυτό να γίνεται θέμα σε όλες τις εκπομπές μες στην εβδομάδα, μπορεί να γίνει αναπαραγωγή, αλλά να πιάνεται κάποιος απ’ αυτό και να αρχίζουμε μετά κάτι άλλο... Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει απάντηση. Φυσικά σχολιάζουμε οι άνθρωποι που κάνουν εκπομπές, όπως κάνουμε κι εμείς, αλλά τι σημαίνει να απαντάμε; Σχολιάζω αυτό που ακούω. Τίποτα δεν με ενοχλεί πια, είναι όλα μέσα στο παιχνίδι».

Τι είχε πει ο Κώστας Τσουρός για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μετά το βίντεο όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε κρίνει παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Κώστας Τσουρός είχε πει στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα»: «Δεν περιμένω από τον Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου χτύπησε κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα… Στην εκπομπή που βρίσκεται δεν σχολιάζει, ενώ στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει. Υποτίθεται ότι είσαι στην εκπομπή για να σχολιάζεις. Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρίνει τους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Να κρίνει κάποιος που έχει γνώση από την τηλεόραση. Κι εγώ ήμουν στο DWTS, αλλά δεν θα βγω να κρίνω τους χορευτές».