Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν είμαι μόνο οπίσθια, έχω και πτυχίο!»

Τι δήλωσε για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία και το Survivor

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Έλενα Κρεμλίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη Σοφία Μανουσακίδου. Μεταξύ άλλων η Μαριπόσα μίλησε για το πτυχίο που πήρε πρόσφατα, για τα σχόλια που λαμβάνει για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Τα καταφέρα μετά από 8 χρόνια, δεν ήμουν τόσα στη σχολή που τελείωσα. Ουσιαστικά σπουδάζω από τα 18. Τα πρώτα 4-5 πάλευα την πρώτη μου σχολή που ήταν Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας. Ήταν πρώτη μου επιλογή, πέρασα 14η σε όλη την Ελλάδα, το ήθελα», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Και συμπλήρωσε: «Μπήκα, αλλά είπα στους γονείς μου ότι δεν μπορώ να την τελειώσω και μου είπαν να κάνω κάτι που μου αρέσει. Γι' αυτό ξεκίνησα σπουδές στη Διοίκηση Μάρκετινγκ και Management. Η τηλεόραση με βοήθησε πολύ το 2016-17, μόλις ξεκίνησα, γιατί ήταν η εποχή που μόλις έβλεπες κάποιον στο γυαλί, ήθελες να δεις και τι κάνει στην προσωπική του ζωή».

Η Έλενα Κρεμλίδου για τη συμμετοχή της στο Survivor και τα καλλιστεία

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Έλενα Κρεμλίδου δήλωσε: «Είχα πάει στα καλλιστεία μικρή, δεν θα το ξανάκανα, είμαι πιο καμπυλωτή. Είπα να αλλάξω ταυτότητα, γιατί δεν είμαι μόνο οπίσθια. Είναι ωραίο να έχεις καλλίγραμμο σώμα, αλλά δεν ήθελα να με χαρακτηρίζει μόνο αυτό. Καλό είναι και αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια».

Για να καταλήξει: «Γενικά μου έχει φερθεί καλά η τηλεόραση, αν και όταν κάναμε την καλοκαιρινή εκπομπή, μας άφησαν να πιστεύουμε ότι θα χρειαστούμε στο κανάλι, αλλά ποτέ δεν χρειαστήκαμε. Δεν θα ήθελα να ξανακάνω κάτι αντίστοιχο, δεν μου αρέσει να σχολιάζω άλλους ανθρώπους και καταστάσεις. Θα μου άρεσε να κάνω ένα παιχνίδι. Το Survivor ήταν πολύ ζόρικο και τεράστιο μάθημα για να μάθω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίσω την ασχήμια της ψυχής μου. Με πολλή ψυχοθεραπεία μετά το Survivor, τώρα αρχίζω να πατάω στα πόδια μου».