Ελένη Μενεγάκη - Παναγιώτα Βλαντή: Το κοινό από το παρελθόν που τις ενώνει

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια αποκάλψη για την Παναγιώτα Βαλαντή έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2. Η παρουσιάστρια ανέφερε ένα κοινό σημείο που έχει με την ηθοποιό το οποίο το είχε ανακαλύψει πριν απο κάποια χρόνια.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή που παραχώρησε το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για για την καριέρα της ενώ προχώρησε και σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η αποκάλυψη της Ελένη Μενεγάκη για την Παναγιώτα Βλαντή

«Θυμάμαι πριν χρόνια είχα διαπιστώσει στην εκπομπή πως μας είχε βαφτίσει ο ίδιος παπάς. Είχα δει κάπου την παιδική της φωτογραφία από την βάφτιση και είδα τον παπά που ήταν και ο δικός μου παπάς που με βάφτισε. Το είχαμε πει τότε πριν πολλά χρόνια που έχει έρθει στην εκπομπή» είπε η παρουσιάστρια.

Η αναφορά της για την δημοσιότητα μέσα στην σχέση

Ωστόσο λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει για το πως διαχειρίζεται την διασημότητα μέσα στην σχέση της με αφορμή την εξομολόγηση της ηθοποιού για την επιθυμία του συζύγου της να μη εμφανίζεται στα social media.

«Είναι δύσκολο το θέμα. Θέλω να πω, επειδή ξέρω, το έχω δει, το έχω ζήσει στην πράξη… Και με άνδρα ο οποίος γνωρίζει πώς είναι αυτή η δουλειά και το αποδέχεται και είναι σαν να συμμετέχει στο ίδιο παιχνίδι και με άνθρωπο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη δουλειά και άμα ξεκινήσει και αγριευτικά το θέμα, δηλαδή με πολύ κυνηγητό, εκεί είναι που λες "αχ θα τον χάσω και δε θα φταίω εγώ!". Άμα σε νοιάζει. Γιατί κι εμείς έχουμε ψυχή, μη νομίζετε… Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε μία ωραία, στρωτή, προσωπική ζωή;

Για κάποιους ανθρώπους που δεν το έχουν δει ποτέ στη ζωή τους αυτό το έργο, μπορεί να είναι πολύ αγριευτικό. Κι από εκεί και πέρα είναι θέμα εκείνου που είναι σε αυτή τη δουλειά πώς νιώθει ότι μπορεί να το χειριστεί. Μπορεί να το βρει κάπως μαζί του με μία πιο μεσοβέζικη λύση;

Εγώ όταν ξεκινάω μία σχέση, τι λέω; ‘Παιδιά, μην με βλέπετε έτσι… Εγώ είμαι σε ένα άλλο επίπεδο’; Άνθρωπος είμαι, ό,τι είμαι εγώ, είναι και ο άλλος που είναι δίπλα μου. Μην με βλέπετε εσείς που με βλέπετε στη δουλειά κι έχετε μία άλλη οπτική… Είναι αλλιώς να ζεις με έναν άνθρωπο και να έχεις μία σχέση. Πώς έλεγε η άλλη στην ταινία με το Νότινγκ Χιλ; Είμαι ένα απλό κορίτσι που ερωτεύτηκε ένα απλό αγόρι… Μωρέ τι λέω σήμερα;»