Νάντια Μουρούζη: «Με “έθαψαν” όταν έκανα επέμβαση στο στήθος»

«Δεν άντεξα, είχα αρχίσει να πιέζομαι επειδή βρισκόμουν στο επίκεντρο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νάντια Μουρούζη: «Με “έθαψαν” όταν έκανα επέμβαση στο στήθος»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Νάντια Μουρούζη, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις συνεργασίες της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και τον Καρόλο Κουν, ενώ αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχτηκε από τα ΜΜΕ με αφορμή μία επέμβαση στο στήθος της, καθώς και στην περίοδο που μετακόμισε μόνιμα στο Παρίσι.

«Πηγαινοέρχομαι ανάμεσα στο Παρίσι και στην Αθήνα, η καρδιά μου χτυπάει στο Παρίσι, αλλά δεν ξεπερνιέται η πόλη σου, σε ακολουθεί παντού. Δύο φορές αποφάσισα να πάω στο Παρίσι, για να ξεπεράσω κάποια πράγματα που μου συνέβησαν στη ζωή μου, βρέθηκα ξαφνικά πολύ νέα στη δημοσιότητα, με ό,τι θετικό και αρνητικό σήμαινε αυτό. Αν αυτό συνέβαινε τώρα δεν θα με πείραζε, αλλά τότε ήταν πολύ. Έφυγα αρκετά νέα, και μετά γύρισα όταν έχασα τη μητέρα μου», είπε αρχικά η Νάντια Μουρούζη.

Η εξομολόγηση της Νάντιας Μουρούζη για την πίεση

Στη συνέχεια η Νάντια Μουρούζη αναφέρθηκε στην πίεση που δεχόταν από πολλές πλευρές τότε. «Δεν άντεξα την πίεση γενικά, είχα αρχίσει να πιέζομαι επειδή βρισκόμουν στο επίκεντρο. Τα ΜΜΕ ήταν τοξικά τότε. Είχα κάνει μία επέμβαση στήθους, το είχα μικρύνει, επειδή το ήθελα εγώ καθαρά και με είχαν καταθάψει. Μέχρι και ο Κουν είχε πει τότε ότι μου κάνουν κακό. Δεν βγήκα ως κομμάτι κρέας», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: «Πάντα ήταν σκληρά τα Μέσα, απλώς τώρα συμβαίνουν τόσα πολλά, που το ένα τρώει το άλλο, γιατί υπάρχει πολλή πληροφορία πια. Τότε αγαπούσα το θέατρο, δεν ήθελα να γίνω διάσημη με αυτόν τον τρόπο και τόσο έντονα. Τώρα μπορώ να το διαχειριστώ, σε εκείνη την ηλικία είναι δύσκολο. Πληγώθηκα».