Κατερίνα Καινούργιου: «Το σκέφτηκα πολύ, αλλά θέλω να το πω! Στενοχωριέμαι για τις δηλώσεις που είχα κάνει» - Η αποκάλυψη για την συνάντηση με τον Μάνο Δασκαλάκη

«Έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά, ανοίξαμε κουβέντα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Το σκέφτηκα πολύ, αλλά θέλω να το πω! Στενοχωριέμαι για τις δηλώσεις που είχα κάνει» - Η αποκάλυψη για την συνάντηση με τον Μάνο Δασκαλάκη

Σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, συνεχίστηκε η δίκη για την εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον Αλέξη Κούγια να πραγματοποιεί δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα.

Ο ποινικολόγος εξήγησε πως η πελάτισσά του επιμένει στην αθωότητά της, τονίζοντας πως όλο αυτό το διάστημα της ανάκρισής της: «Δεν έχει γίνει στη μητέρα καμία επιστημονική ερώτηση ενώ έχει αποδειχτεί ότι τα 16 επιληπτικά επεισόδια ήταν αληθινά».

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την συνάντηση με τον Μάνο Δασκαλάκη

Μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου ένιωσε την ανάγκη να πει δυο λόγια για τον πρώην σύζυγο της κατηγορούμενης, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Να πω κάτι μιας και παίζουμε το συγκεκριμένο θέμα. Το σκέφτηκα πολύ, αλλά θέλω να το πω για να είμαι δίκαιη. Το θεωρώ υποχρέωσή μου. Είχα κάνει πέρσι σκληρή κριτική στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και μιλάω για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Δεν θα πω, πώς πού, πότε και γιατί. Έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά, γιατί ζει στην Αθήνα το συγκεκριμένο διάστημα. Ανοίξαμε μια κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα πάντα. Θεωρώ πως είναι η τραγική φιγούρα του συγκεκριμένου συμβάντος και μετανιώνω λίγο γι' αυτά που είχα πει πέρσι.

Και ο λόγος είναι ο εξής. Συνειδητοποίησα ότι είναι ένας άνθρωπος που είναι η τραγική φιγούρα. Ο χαρακτήρας του και οι προθέσεις του ήταν τελείως διαφορετικές και βλέπετε και τη στάση του όλο αυτό το διάστημα. Εννοείται ότι δε θέλω να εκφέρω οποιαδήποτε άποψη για την ενοχή ή όχι της κατηγορουμένης, αυτό είναι δουλειά της δικαιοσύνης.

Το μόνο που αισθάνομαι την ανάγκη να πω είναι ότι λυπάμαι τον συγκεκριμένο άνθρωπο και στεναχωριέμαι για τις δηλώσεις που είχα κάνει πέρσι και ήθελα να το πω και δημόσια. Γιατί όντως είναι η τραγική φιγούρα σε αυτή την ιστορία. Ένας πατέρας που έχει χάσει τα τρία του παιδιά και δεν γνώριζε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: «Θα με βουτήξεις;» - Έντονο επεισόδιο με τον Μάνο Δασκαλάκη στη δικαστική αίθουσα την ώρα της απολογίας