Σαμπρίνα: Διέλυσε στο παρά πέντε το σχήμα με τον Ακριτίδη - Το μήνυμα που του έστειλε λίγο πριν την πρεμιέρα

Όλο το παρασκήνιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ήταν Μάϊος του 2022 όταν είχε γίνει γνωστό, πως η Κωνσταντίνα τίναξε στον αέρα το σχήμα που θα εμφανιζόταν με τη Σαμπρίνα λίγο πριν από την πρεμιέρα τους (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει η Σαμπρίνα για την ξαφνική αποχώρηση).

Κάτι αντίστοιχο συνέβη ξανά, αυτή τη φορά όμως με τη Σαμπρίνα να αποχωρεί από το σχήμα. Πιο αναλυτικά, εκείνη και ο Χάρης Ακριτίδης είχαν συμφωνήσει να συνεργαστούν στο Cumparsita. Μέσα από δηλώσεις που έκανε ο Ακριτίδης την Πέμπτη 29/2 στο Πρωινό ΣουΣού αποκάλυψε το παρασκήνιο της διάλυσης του σχήματος.

Λίγο πριν την πρεμιέρα λοιπόν, ο καλλιτέχνης αναζητούσε τη συνάδελφο του για την τελική φωτογράφιση και δεν είχε επικοινωνία μαζί της. Εν τέλει, η Σαμπρίνα μέσα από ένα μήνυμα έκανε γνωστό στον Χάρη Ακριτίδη, πως διακόπτεται η συνεργασία τους χωρίς καμία εξήγηση.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ακριτίδη για τη συνεργασία του με τη Σαμπρίνα

«Τελευταία στιγμή εκεί που ήμασταν πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε, την παίρνουμε διάφορα τηλέφωνα αλλά δεν είχαμε καμία απάντηση. Δεν την βρίσκαμε σε κανένα τηλέφωνο. Την έπαιρναν οι επιχειρηματίες. Την Τρίτη ήταν προγραμματισμένο να πάμε να κάνουμε φωτογράφιση, ο επιχειρηματίας επιμένει να πάω να κάνω εγώ αλλά του είπα πως χωρίς τη Σαμπρίνα δεν κάνω φωτογράφιση.

Παίρναμε τηλέφωνα τη Σαμπρίνα, άφαντη η Σαμπρίνα. Δεν κάνουμε φωτογράφιση, περνάει η επόμενη ημέρα και τελικά μου στέλνει ένα μήνυμα: «Αγαπημένε μου Χάρη, μην το πάρει προσωπικά, δεν έχω τίποτα μαζί σου, σ’ αγαπώ, δε θα συνεργαστούμε μαζί στο συγκεκριμένο χώρο». Λιποθύμησα...Δεν ξέρω αν πρόλαβε η Σαμπρίνα να κάνει μια πρόβα, σίγουρα όμως έδωσε τραγούδια στο μαέστρο για την πρόβα.

Σας ορκίζομαι ότι δεν γνωρίζω τον ακριβή λόγο. Όποιος και αν είναι όμως, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί είχα φτιάξει ένα κόνσεπτ πως θα λειτουργήσει το σχήμα και ήταν δική μου πρόταση και χάλασε όλο το κόνσεπτ» είπε ο Χάρης Ακριτίδης.