Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πουλήθηκε το "ιστορικό" εξοχικό της στον Θεολόγο - Δείτε πως είναι σήμερα

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα περνούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο εξοχικό της στον Θεολόγο, ένα παραθαλάσσιο κτσίμα με τεράστιο κήπο, που αποτυπώνει μέχρι και σήμερα την αίγλη των παλιών "χρυσών" εποχών.

Πουλήθηκε το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Η Ελληνίδα σταρ του σινεμά, είχε μία ιδιαίτερη αγάπη για το συγκεκριμένο σπίτι, αφού εκεί έζησε κάποιες απο τις πιο έντονες στιγμές της πολυτάραχης και κινηματογραφικής ζωής της. Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο, διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Δείτε επίσης: Το YOUWEEKLY στο Α' νεκροταφείο Αθηνών - Πως είναι ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, μετά τον θάνατο της μητέρας του, το 2002 αποφάσισε να βάλει πωλητήριο έναντι του ποσού των 340.000 δραχμών, κάτι το οποίο είχε μετανοιώσει όπως είχε δηλώσει αργότερα σε αυνέντευξή του.

Το "καταφύγιο" της, λοιπόν φαίνεται πως πουλήθηκε, παίρνοντας μαζί του και μία ιστορία η οποία ίσως και να μην είχε δει το φως της δημοσιόητας, καθώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήξερε να κρατά καλά κρυφή την προσωπική της ζωή. Ο νέος ιδιοκτήτης, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, δεν έχει αλλάξει και πολλά κρατώντας τις μνήμες ζωντανές.

Δείτε πως είναι σήμερα:

ΕΞΟΧΙΚΟ ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Το μεγάλο παράπονο της

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν πάντα στο πλευρό της και έτσι όποτε δίνει συνέντευξη τη μνημονεύει. Ο ίδιος λοιπόν βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 5/1 στην εκπομπή Super Κατερίνα μιλώντας για την σπουδαία Αλίκη, κάνοντας μάλιστα και μία εξομολογητική αποκάλυψη για το παράπονο της Αλίκης σε σχέση με την τέχνη της.

«Η ταινία “Το ταξίδι” ήταν η μοναδική αποτυχία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Αυτή η ταινία ήταν μια από τις αποτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και αυτό γιατί ήταν η μοναδική ταινία που η ίδια πέθαινε στο τέλος. Δεν υπάρχει άλλη ταινία που η Αλίκη πέθαινε. Εκεί που ήθελε να κάνει την ανατροπή και να κάνει μια δραματική ταινία. Η Αλίκη έφυγε με την πίκρα ότι ο χώρος δεν την δέχτηκε ως μεγάλη ηθοποιό. Νομίζω ότι μετά από 40 χρόνια αυτή η γυναίκα είχε το δικαίωμα να κάνει και κάποια αποτυχία.

Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται και οι ουρές ήταν απίστευτες. Όμως από την πρώτη εβδομάδα, οι ουρές της πρώτης παράστασης συναντούσαν τη δεύτερη, όπου τους έλεγαν να μην μπουν μέσα γιατί η Αλίκη πεθαίνει και έτσι η ουρά διαλυόταν. Ξαφνικά λοιπόν, η ταινία δεν έκανε εισιτήρια», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.