Αποκλειστικό: O Στέφανος Κασσελάκης στα backstage του "Πρωινού"

Δείτε τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: O Στέφανος Κασσελάκης στα backstage του

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη αναμένεται να παραχωρήσει σε λίγη ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή Το Πρωινό. Το youweekly, εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τα backstage.

Αποκλειστικό: O Στέφανος Κασσελάκης στα backstage του "Πρωινού"

Χθες ο Γιώργος Λιάγκας είχε ανακοινώσει την σημερινή παρουσία του στην εκπομπή. Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του έχει παραχωρήσει ελάχιστες συνεντεύξεις και καμία από αυτές δεν ήταν σε κάποια πρωινή εκπομπή (δείτε εδώ).

O πολιτικός στις φωτογραφίες φαίνεται ήρεμος και έτοιμος να αποκαλύψει στον Γιώργο Λιάγκα κρυφές πτυχές της επαγγελματικής αλλά και τις προσωπικής του ζωής μιλώντας για όλους και για όλα!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η τελευταία του συνέντευξη

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε την Πέμπτη 11/1 μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Star και στη Μάρα Ζαχαρέα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια,

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου στον Κασσελάκη σχετικά με το αν ο ίδιος θα επιβάλλει κομματική πειθαρχεία στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ψηφιστεί το νομοσχέδιο είδαμε να είναι πολύ έντονος στην απάντησή του.

«Ήταν μια συνέντευξη, που έδωσε ο Πρωθυπουργός στον κύριο Κουβαρά, είχε και μερικά θετικά και μερικά με τα οποία εγώ εξεπλάγην. Το να ωθεί τους βουλευτές του στην αποχή και να το αποκαλεί αυτό αξιοπρεπή στάση για μένα είναι στάση πολιτικής δειλίας. Σε ένα θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι δυνατόν να προσκαλείς - έμμεσα και άμεσα - τους βουλευτές σου να απέχουν; Τι ηγετικότητα είναι αυτή;

Όντως το πιστεύει; Πρέπει να επιβάλλει κομματική πειθαρχεία, όπως θα επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει με τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν παίζει με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Μισό λεπτό γιατί είναι σημαντικό αυτό, που είπατε! Εσείς στους βουλευτές σας θα επιβάλλεται κομματική πειθαρχεία;», είπε η Μάρα Ζαχαρέα.

«Ναι σημαίνει ναι στην ελληνική γλώσσα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να σταθεί ποτέ απέναντι στην κοινωνική πρόοδο», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.