Famagusta: «Στο δικαστήριο θα δούμε ανατροπές...» - Η αποκάλυψη της Κοραλίας Καράντη για τον ρόλο της και την συνέχεια της σειράς

«Η Χριστίνα έχει ακραία συναισθηματικές στιγμές...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Famagusta: «Στο δικαστήριο θα δούμε ανατροπές...» - Η αποκάλυψη της Κοραλίας Καράντη για τον ρόλο της και την συνέχεια της σειράς

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 1/3 η Κοραλία Καράντη, η οποία φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Famagusta. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την σειρά (δείτε εδώ τις εξελίξεις του επεισοδίου της Κυριακής 3/3)

Η συνέντευξη της Κοραλίας Καράντη για το Famagusta

«Φαινόταν το σενάριο ότι είχε τα εχέγγυα για να γίνει επιτυχία. Συνήθως όταν ένας ηθοποιός διαβάζει το σενάριο καταλαβαίνει ότι θα είναι κάτι που θα πάει πολύ καλά. Έτσι ένιωσα από την πρώτη στιγμή. Είχα και έναν φόβο, όπως όλοι, για το ποια θα είναι η ανταπόκριση σε σχέση με τα ιστορικά γεγονότα. Να θυμηθούμε την ιστορία και οι νεότεροι να την μάθουν. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό που κάνει το MEGA αυτή τη στιγμή, που ασχολείται με ένα τεράστιο ιστορικό θέμα και εύχομαι να είναι κάτι που έχει συνέχεια και να συνεχιστεί» ανέφερε αρχικά.

«Το σενάριο δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ρόλο. Έχει αρχή, κατεύθυνση, συνέπεια κορύφωση, όλη την γκάμα των συναισθημάτων για να πλάσει ένας ηθοποιός τον ρόλο του. Αυτό είναι σπουδαίο πράγμα. Μπορεί να μην ασχολείται το ίδιο με κάθε ρόλο, γιατί είναι πάρα πολλοί, ο κάθε ρόλος έχει αυτό το δωράκι του.»

Για τόν ρόλο της ανέφερε «Αν ήταν μπαλάντα, θα ήταν μία αντιπολεμική μπαλάντα. Ήταν σημαντικό να κάνω τον κόσμο να δει μέσα στην ψυχή αυτής της γυναίκας. Είναι πολύ φορτισμένες κάποιες στιγμές. Εκείνη την ώρα έχεις πάντα την αγωνία να το αποδώσεις απόλυτα και να μην το αδικήσεις και να το εισπράξει ο θεατής. Στην πορεία του «Famagusta» η Χριστίνα έχει ακραία συναισθηματικές στιγμές. Στο δικαστήριο θα δούμε ανατροπές. Αυτό είναι η ομορφιά που έχει η σειρά. Παρόλο που έχει ιστορικά στοιχεία συμβαίνει και η δράση του σήμερα»

«Δεν το έχω πει από προσωπική αγωνία ή με ιδιοτέλεια. Το λέω μπαίνοντας στη θέση μιας γυναίκας θεατή, που βλέπει συνομήλικές της να αντιμετωπίζονται με συγκεκριμένο αρνητικό τρόπο. Κυρίως σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες καλούνται να παίζουν ρόλους που βοηθούν την πλοκή να πάει παρακάτω και πάντα με αρνητικό τρόπο… είναι σκύλες. Ενώ οι άντρες είναι πρωτεργάτες, είναι μέντορες, οδηγοί. Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, είναι θέμα ηλικίας και θέμα ταυτισμένο με τη θέση της γυναίκας».