Στάθης Σχίζας: «Μήπως είμαι εγώ; Θα σας πω...» - Ερωτηματικά με την απάντησή του για το μυστικό ζευγάρι του J2US

«Ένας έρωτας, που έχει ξεκινήσει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: «Μήπως είμαι εγώ; Θα σας πω...» - Ερωτηματικά με την απάντησή του για το μυστικό ζευγάρι του J2US

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στην εγχώρια showbiz η πρόσφατη αποκάλυψη του Youweekly.gr πως στο Just the 2 of us υπάρχει ένα ''μυστικό ζευγάρι'' που όσο και αν προσπαθούν η έλξη τους ενός για τον άλλον δεν κρύβεται.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο οι δημοσιογράφοι και εκπομπές προσπαθούν να ανακαλύψουν το ζευγάρι με το Fay's Time συγκεκριμένα να αποσπάει δηλώσεις από τον Στάθη Σχίζα σχετικά με το αν γνωρίζει λεπτομέρειες από τα παρασκήνια του μουσικού show.

Το σχόλιο του Στάθη Σχίζα για το κρυφό ζευγάρι του Just the 2 of us

«Δεν έχω ακούσει αυτό για το κρυφό ζευγάρι του, δεν ξέρω ποιο είναι. Μήπως είμαι εγώ το ζευγάρι; Για να ξέρω και εγώ…Όταν είναι θα σας πω παιδιά, δεν είμαι ακόμα έτοιμος», είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας.

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της σχολίασε σχετικά με τις δηλώσεις του Σχίζα περί μυστικού ζευγαριού: «Εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το ζευγάρι στο Just, δεν ξέρω αν εσείς έχετε κάποιο ρεπορτάζ. Μια γνωριμία, ένας έρωτας, ένα φλερτ που έχει ξεκινήσει... Και στην αρχή τον βλέπεις να λέει εγώ δεν είμαι σίγουρα και μετά τον βλέπεις να το ξανασκέφτεται...».