Γιώργος Λιάγκας: «Αν τον δω δεν θα...» - Η αποκάλυψη για την "κόντρα" με τον Νίκο Παππά

«Εσύ με πάντρεψες και βάφτισες τον μεγάλο μου γιο. Ο Γιάννης Λάτσιος...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Αν τον δω δεν θα...» - Η αποκάλυψη για την

Ο Γιώργος Λιάγκας, το βράδυ της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, και συζήτησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα, γεγονός που συμβαίνει σπάνια, εφόσον ο παρουσιαστής προτιμά να παίρνει συνεντεύξεις από το να δίνει.

Πέρα, λοιπόν, από τον γάμο του με την Φαίη Σκορδά και τον χωρισμό τους (δείτε εδώ αναλυτικά όσα εξομολογήθηκε), αναφέρθηκε στις φιλίες του, αλλά και στις κόντρες που μπορεί να έχει με κάποια πρόσωπα, όπως είναι ο Νίκος Παππάς (δείτε εδώ τι είχε συμβεί τελευταία μεταξύ τους).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Παππά

«Με ανθρώπους που δουλεύεις μαζί, για μεγάλο χρονικό διάστημα και περνάς πολλές ώρες της ζωής σου μαζί, μοιραία, κάποια στιγμή θα έρθεις κοντά, θα κάνεις και φιλίες. Με άλλους ταιριάζεις και συνεχίζει αυτό το πράγμα, με άλλους δεν ταιριάζεις. Εγώ δεν έχω κρατήσει κάποιον που να πω ότι… Να σου πω είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Εσύ με πάντρεψες και βάφτισες τον μεγάλο μου γιο και κάναμε και παρέα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά λίγο χαθήκαμε. Ο Γιάννης Λάτσιος, από τη δουλειά αυτή, είναι ένας άνθρωπος που κάνω παρέα, σχεδόν καθημερινά. Δεν έχω άλλους ανθρώπους που να πω ότι είναι φίλοι μου από τη δουλειά. Δεν έχω, όχι», είπε αρχικά

Στη συνέχεια ανέφερε: «Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, δεν έχω κόντρες. Θα σου μιλήσω ειλικρινά. Σε ό,τι με αφορά, δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα του πω καλημέρα, δεν θα του πω καλησπέρα ή δεν θα τον χαιρετήσω. Πραγματικά δεν έχω κόντρα με κανέναν, με κανέναν άνθρωπο από τη δουλειά που να αισθάνομαι άσχημα αν τον συναντήσω. Δεν κρατάω κακία, καμία», επισημαίνοντας πως σε άλλες εκπομπές ίσως είναι πιο υπερβολικά τα πράγματα και γίνονται "σφαγές" στα πλατό περισσότερο για τα νούμερα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Για την κόντρα του με τον Νίκο Παππά, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε : «Του έκανα κριτική εγώ, απάντησε εκείνος, του ξανάκανα εγώ, ξαναπάντησε εκείνος… Στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής μου και στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής του, γιατί απ' ότι αντιλαμβάνομαι θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα κατέβει στις ευρωεκλογές. Οπότε ως πολιτικός θεώρησε ότι αυτό πιθανόν τον ευνοεί. Καλά έκανε ο άνθρωπος. Αν τον δω δεν θα του πω να ρίξουμε σουτάκια γιατί θα με κερδίσει, αλλά να του μιλήσω μπορώ».